Начало » Събития » Семинари » Силата на женската природа

Силата на женската природа

Send Email

Каним ви на едно невероятно пътешествие – навътре във вас! Заповядайте на звукотерапия с Милена Велева и на енергийна практика с Албена Коралиева. Вибрацията и звукът са едни от най-мощните методи за настройка, пречистване и хармонизиране на всички нива - физическо, емоционално, ментално и духовно!

 

За кого е практиката?

За всички дами, желаещи положителна промяна на всяко ниво в живота: партньорство, кариера, хората, с които контактуваме ежедневно.

Какво представлява?

Звукова терапия с тибетски и кристални купи, гонг и коши.

Тибетските пеещи купи са средство за възстановяване и хармонизиране на протичащата през тялото енергия и спомагане за правилното функциониране на всяка една от неговите части.
Кристалните купи намаляват стреса и тревожността, стимулират имунната система, регулират кръвното налягане.
Гонгът има мощно изчистващо въздействие.
Коши балансират елементите в тялото: - земя, вода, огън, въздух и етер

Какви са ползите от тази практика?

Активират се процесите на:

Ефекти от практиката:

Кои са нашите Преподаватели?

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт - звукотерапия, масажи, рейки второ ниво и космоенергетика. Започва да практикува йога преди повече от 12г. Преминала е през редица от обучения и практически курсове в различни системи, които се допълват взаимно и работят за цялостното позитивно себеусещане и израстване за един човек на всички нива. Обучавала се е в България, Индия, Бали и Гърция. Има сертификат за звукотерапия от Клуб „Заедно“ и до ден днешен продължава да надгражда опита и знанията си в сферата на холистичната терапия.

Албена Коралиева е Личен треньор. Изучавала е множество практики за зареждане, връщане на енергията в тялото и балансиране. Води семинари по йога за жени, терапевтична йога, корпоративна йога.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 4 април, 17:30 - 20:30 ч.
Вход за участие: 59 лв.

Местата са ограничени!

Send Email