Начало » Събития » Семинари » "Пътят към обновлението с етерични масла" - семинар с Каля Иванова

"Пътят към обновлението с етерични масла" - семинар с Каля Иванова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на ароматерапия семинар "Пътят към обновлението с етерични масла" в Здравословен център Vita Rama на 17 февруари (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 11:00 до 13:00 ч. Водеща ще бъде Каля Иванова.

В йога залата на Vita Rama ще имате възможност да се потопите в света на ароматерапията! Ще научите повече за ползите от ароматерапията върху нашето тяло и подсъзнание! Както и как да влияете на околните чрез този инструмент.

Поканили сме Каля Иванова, която е ароматерапевт, за да ви разкаже за безопасната употреба на етеричните масла и как да ги използвате с цел подкрепа на имунитета, хормоналния баланс и възстановяване на жизнената сила.

Ароматерапията може да бъде:

Лекцията, която е подготвила водещата е „Пътят към обновлението с етерични масла“, като ще сподели информация по следните теми:

Етеричните масла допринасят за укрепване на връзката между тялото, ума и душата, като помагат на човека да се почувства балансиран, хармоничен и пълноценен.

Какво ще получите?

В края на събитието всеки ще може да създаде личен рол он бленд с качествени етерични масла и ще получи диагностика със специален скенер, съчетаващ над 100 години научни изследвания и технологии със съвременни алгоритми, за да открие кои етерични масла и хранителни добавки ви подхождат най-добре.

Запознайте се с етеричните масла, насладете се на приятна обстановка, нови запознанства и научете как да изградите своята лесна и здравословна рутина с Каля Иванова. 

За кого е подходящо събитието?

Събитието е подходящо за хора, които се интересуват от здравословен стил на живот. За тези, които търсят натурални решения в грижата за здравето и емоционалния баланс. И за всички, които обичат новите запознанства.

Кой е нашият водещ?

Каля Иванова е сертифициран ароматерапевт и член на международната асоциация по холистична ароматерапия NAHA. Нейният фокус е насочен към изграждането на здравословна рутина и превантивна медицина чрез натурални решения. Етеричните масла са и помогнали да постигне добър емоционален и хормонален баланс, да се раздели с над 14 излишни килограма и да се справя със сезонните неразположения без употребата на химични медикаменти. Чрез рутината, която създава за себе си помага на стотици нейни клиенти от различни възрастови групи.

Цена за участие: 60 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 17 февруари (събота), 11:00 - 13:00 ч.

Send Email