Начало » Събития » Семинари » "Любов" - практически уъркшоп с Красен Томов

"Любов" - практически уъркшоп с Красен Томов

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на практическия уъркшоп "Любов" по метода на Лестър с водещ Красен Томов на 7 април (неделя) от 13:30 - 15:30 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Любовта лекува. Причината да няма щастие в живота ни, е липсата на любов. Там където не ни е добре, няма любов. Има осъждане, недоволство, вина, страх, но не и любов.

Какво представлява този уъркшоп?

Когато се появи паник атака, страх, гняв, депресия или други негативни емоции, бързо искаме да ги махнем.
Справяме се с тях чрез реакции, потискане или безкраен разговор за емоциите, но не и чрез приемане и освобождаване. Парадоксът е, че идват отново и отново и дори развиваме физически болести. Това е така , защото ние реагираме на тези емоции, вместо да ги пуснем.

Решението е просто - да изградим навик за пускане на емоциите и така тези енергии текат през нас с лекота през деня. Системата за пускане на емоции е създадена от американския физик Лестър Левънсън, който е излекувал тялото си и е променил живота си след два сърдечни удара и множество други болести. Той е открил, че причината за всички нещастия в живота ни, включително и болести, са нашите негативни емоции.

На разбираем език, системата обяснява как всяка емоция е вид енергия, която се движи. Разберем ли, че емоциите са енергия, а не история - мъжът ми/жена ми, децата, работата ми, шефа ми и т.н., нещата стават по-прости. Емоциите са като вихър, имат нужда от структура и тогава те се превръщат в бриз. Това става възможно като използваме този метод за пускане на всяка емоция.

Практичен и ефективен метод за справяне с всяка емоция.  

Заповядайте на това събитие,  ще усетим практически как лесно се пускат емоциите за минути и естественото ни състояние на любов се появява и възстановява.

Какви са ползите от този уъркшоп?

1. Промяна в емоционалното състояние в рамките на минути;
2. Да освободим потиснати емоции, които носим от години;
3. Всяка емоция се освобождава без значение колко е интензивна или от колко време е преживяваме;
4. Методът е изцяло практически и всеки може да го научи в рамките на това събитие;
5. Методът може да се практикува след това дори да сте сами.

Красен Томов води метода на Лестър в България. От всички методи и системи, които е използвал, и практики и семинари, в които е участвал през годините, този метод е единственият, който го научава да приема и освобождава всяка емоция ефективно. За него методът е начин на живот, използва го във всяка ситуация и това му носи спокойствие и лекота.

Теми на обученията през 2023-та година:

1. Емоционален Детокс
2. Обичай Себе си
3. Мастър На Времето & Реалността
4. Финансово Изобилие
5. Индивидуално Освобождаване на емоции: Вина, Срам, Страх, Гордост, Радост, Приемане, Любов.

Обучавал се е при учители директно от школата на Лестър в САЩ и е преминал стотици часове на обучение.
Този метод е напълно еднакъв за всеки човек стига да му даде време да го възприеме и резултатите са едни същи на всеки практикуващ.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 7 април (неделя), 13:30 - 15:30 ч.

Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email