Начало » Събития » Семинари » "Звездна сила - пролетна регенерация" - медитация с гонг и кристални купи

"Звездна сила - пролетна регенерация" - медитация с гонг и кристални купи

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на звуковибрационната сесия с гонг и кристални купи "Звездна сила - пролетна регенерация" с Корнелия Павлова и Полина Попова на 31 март (неделя) от 11:00 - 13:00 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

В първите дни на пролетта се отдаваме на енергията на цели 3 мощни гонга, с които да зададем посока на бъдещето си - силно, заявяващо и позитивно. 

Гонг "Юпитер" ще ни предложи философски теми, търсене на истината, а също ще засили любопитството ни към пътешествия и опознаване на различни култури . 

Ще ни подтиква към останалата непреходна естетика на изкуствата. 

Гонг "Огън" ще даде заряд и енергия, ще "изгори" всичко токсично пред нас и нашите цели.

Към всичко това ще добавим и гонг Air Cosmo, за да се насладим на пътешествие през времето и пространството. 

В това звуково пиршество ще добавим и кристални купи, с чиято нежна енергия сетивата ще достигнат нови, неподозирани измерения! 

Кои са нашите водещи?

Корнелия Павлова – Прем Гулабо е интуитивен арт терапевт. Гонг майстор, телесен терапевт, Рейки мастер, РЕМАП терапевт, ОХ карти консултант, треньор по Емоционална Интелигентност, терапевт Трансформиращо изцеление. В момента завършва обучение като фасилитатор по Интергративно дишане и се обучава за фасилитатор в Емоционално себебалансиране. Получава индийското си име Прем Гулабо в Индия през 2016г. по време на обучението си в Аюрведа йога масаж и Грижа за женското здраве. Създател на първият гонг център в България “Gong center Casa Cornelia” и фондация за превенция и рехабилитация на рак на гърдата “Безценна като теб”.

Полина Попова е сертифициран йога преподавател и дипломиран Аюрведичен Специалист от Южно Калифорнийския Унивеситет по Здравни Науки. Професонално прилага индивидуални и гупови звукови сесии от 3 години, използвайки предимно пеещи купи. 

 

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 31 март (неделя), 11:00 - 13:00 ч.

Вход за участие: 35 лв.

Местата са ограничени!

Send Email