Начало » Събития » Семинари » Мантра медитация с Враджа

Мантра медитация с Враджа

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Мантра медитация във Vita Rama.

Съществува лесно, удобно и приятно решение на въпроса с медитацията за обикновения човек. Tози метод се прилага успешно в стотици институции по света и набира растяща популярност – от военнослужещите в морската пехота до учащите студенти и клинично болните пациенти. Това е изпитана във времето и доказана йога практика, използвана в някои култури от най-дълбока древност. Нарича се “Киртан”.

Какво точно е Мантра медитация?

Мантра медитацията Киртан е ритмичното повторение на определени мантри под формата на пеене. Тъй като Киртанът ангажира ума ви в пеене и слушане, той автоматично спира нормалния ход на мислите ви и изчиства ума ви по най-лесния и приятен начин чрез неусетно пренасочване.

Какви са ползите от Мантра медитация?

Сред осезаемите и незабавни ефекти на добре проведената Мантра медитация са:

Кой е нашият Водещ?

Враджа е музикант и композитор, който пътува по света и споделя йога и духовни ценности чрез музика, песни и мантра медитация. Живял и учил класическа музика дълги години в Кейптаун, ЮАР, както и чести посещения в Индия за обучение в традицията на бхакти йога. 

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 23 ноември, 19:30ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email