Начало » Събития » Семинари » Мантра медитация с Махендра

Мантра медитация с Махендра

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Киртан вечер във Vita Rama с нашия специален гост Махендра!

Съществува лесно, удобно и приятно решение на въпроса с медитацията за обикновения човек. Tози метод се прилага успешно в стотици институции по света и набира растяща популярност – от военнослужещите в морската пехота до учащите студенти и клинично болните пациенти. Това е изпитана във времето и доказана йога практика, използвана в някои култури от най-дълбока древност. Нарича се “Киртан”.

Какво точно е Мантра медитация?

Мантра медитацията Киртан е ритмичното повторение на определени мантри под формата на пеене. Тъй като Киртанът ангажира ума ви в пеене и слушане, той автоматично спира нормалния ход на мислите ви и изчиства ума ви по най-лесния и приятен начин чрез неусетно пренасочване.

Какви са ползите от Мантра медитация?

Сред осезаемите и незабавни ефекти на добре проведената Мантра медитация са:

Кой е нашият Водещ?

Махендра е пътуващ монах в традицията на бхакти йога. Започва пътя на йога от 1988 г. Преподавател по йога философия и медитация в Бхактиведанта колеж, Белгия. Всяка година посещава Индия, от където черпи духовно вдъхновение.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 7 декември, 19:30ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Регистрирай се
Send Email