Начало » Събития » Семинари » Мантра медитация с Дмитрий Пшонко

Мантра медитация с Дмитрий Пшонко

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Киртан вечер във Vita Rama със специалния ни гост-водещ Дмитрий Пшонко!

Съществува лесно, удобно и приятно решение на въпроса с медитацията за обикновения човек. Tози метод се прилага успешно в стотици институции по света и набира растяща популярност – от военнослужещите в морската пехота до учащите студенти и клинично болните пациенти. Това е изпитана във времето и доказана йога практика, използвана в някои култури от най-дълбока древност. Нарича се “Киртан”.

Какво точно е Мантра медитация?

Мантра медитацията Киртан е ритмичното повторение на определени мантри под формата на пеене. Тъй като Киртанът ангажира ума ви в пеене и слушане, той автоматично спира нормалния ход на мислите ви и изчиства ума ви по най-лесния и приятен начин чрез неусетно пренасочване.

Какви са ползите от Мантра медитация?

Сред осезаемите и незабавни ефекти на добре проведената Мантра медитация са:

Кой е нашият Водещ?

Дмитрий Георгиевич Пшонко е практикуващ психолог, треньор, обществен деятел и духовен наставник. Той е магистър по международния проект "Психология 3000" и е декан на международната образователна програма "Наука на живота" в Института по ценностно ориентирана психология. Дмитрий Пшонко е сертифициран водещ по системни семейни и структурни констелации, както и сертифициран практик по екзистенцианален анализ и хипнотерапия.
През последните 10 години, той е провеждал психологически тренинги по целия свят, обиколил е Земята няколко пъти и е провел стотици програми в множество градове и страни. Обширната му аудитория, многогодишното признание, търсенето и актуалността на работата му са ясно доказателство за признанието му в света на психологията.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 20 юли, 18:30ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email