Начало » Събития » Семинари » Ин-Ян Йога с Виолета Русева

Ин-Ян Йога с Виолета Русева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на практика по Ин-Ян йога с нашия най-нов преподавател Виолета Русева в йога студио Vita Rama! Практиката ще се проведе за първи път на 25 октомври (сряда) от 18:30 ч.

Какво представлява практиката?

Ин-ян йога е цялостна практика, която обхваща тялото, ума и душата. Тя съчетава мотиви от ащанга виняса, хатха и ин йога. Независимо от опита, тази практика е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали практикуващи.

Какви са ползите от Ин-Ян йога?

За кого е предназначена тази практика?

Ин-Ян йога е предназначена за всички, включително начинаещи и напреднали практикуващи йога, които се интересуват от съчетаване на различни аспекти на йога практиката.Тя е подходяща и за хора, които търсят баланс между физическото и менталнотоблагополучие.

Кой е нашият Водещ?

Виолета Русева е преподавател по йога, хипнотерапевт и „Рейки“мастър. Преподава от 5 години и е завършила сертифицирано обучение по йога към Yoga Alliance, както и различни семинари и практически обучения, които саѝосигурили добра основа за развитие. За нея йога представлява постоянно развитие и учи на вяра в себе си и търпение. Практиките, които води, се фокусират върху постигането на баланс между сила, гъвкавост и издръжливост. Чрез акцентиране върху усещанията в тялото, движенията стават по-осъзнати и прецизни, а умът се успокоява.

Къде: ул."Петър Берон" 9 (до НДК)
Дата и час: 25 октомври, 18:30 ч.
Продължителност: 75 минути
Вход за участие: свободен / дарение

Местата са ограничени!

Send Email