Начало » Събития » Семинари » Heart space медитация с Ананда Тиртха Свами

Heart space медитация с Ананда Тиртха Свами

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Heart space киртан медитация във Vita Rama на 13 февруари от 19:00 ч. с нашия специален гост - Ананда Тиртха СвамиЗаповядайте на ул. Петър Берон" 9, до НДК. 

Целта на heart space киртан медитация е да ви пренесе в пространството на сърцето, където се крие истинската любов и щастие. Чрез концентрация върху мантри (Божествени имена на Санскрит) и определен музикален ритъм, ще имате възможност да отдръпнете ума и сетивата от външната обстановка и да навлезете в сърдечната чакра. Със силата на подсъзнанието, необременено от външните фактори, ще изпълните това пространство с лечебна енергия, която ще ви освободи от вътрешни блокажи и емоционални травми.

Какви са ползите от heart space медитацията?

Тази практика освобождава от негативини емоции и натрупани притеснения, изчиства съзнанието, успокоява мислите и води до дълбока релаксация и вътрешен баланс. Привържениците на медитацията често споделят, че нивата на стрес се снижават драстично, което от своя страна води до цялостно подобряване на здравословното състояние. Учени от Харвард са установили, че медитацията увеличава кръвния поток към тези части на мозъка, които контролират запазването на енергията, позитивизма и чувството на релаксация.

Кой е нашият водещ?

Ананда Тиртха Свами е учител в традицията на Бхакти йога. Започва своя духовен път като монах на 20-годишна възраст през 1995 г. Живее дълги години в Сан Диего, Калифорния. Основната му мисия е да насърчава хората в духовни ценности, природосъобразен начин на живот и социален активизъм. Неговият опит включва установяването и развиването на духовни общности, еко селища, списания за йога, както и чести семинари и събития из Европа.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 13 февруари, 19:00ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email