Начало » Събития » Семинари » “Мантрите - лекарство за съзнанието” - Гита мъдрост лекция с Младен Балабанов - Махендра

“Мантрите - лекарство за съзнанието” - Гита мъдрост лекция с Младен Балабанов - Махендра

Send Email

Радостни сме да ви поканим на Гита мъдрост лекцията "Мантрите - лекарство за съзнанието" с Младен Балабанов - Махендра на 28 април (неделя) от 17:30 - 18:30 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Същност

Бхагавад-Гита представя духовните и културните традиции на Изтока. В 700 красиви стиха тя обобщава философските заключения на Ведите – древните писания, написани преди около 5000 години на санскритски език. Бхагавад-Гита обхваща теми, вариращи от духовност, взаимоотношения, наука, социология, управление на времето и личностно развитие.

Лекцията

Целта на Гита мъдрост е да „преведе“ духовното съдържание по подходящ и вдъхновяващ начин, даващ сили за всеки. Както и да направи това знание достъпно и практически приложимо в ежедневието.

Кой е нашият Водещ?

Махендра е пътуващ монах в традицията на бхакти йога. Започва пътя на йога от 1988 г. Преподавател по йога философия и медитация в Бхактиведанта колеж, Белгия. Всяка година посещава Индия, от където черпи духовно вдъхновение.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 28 април (неделя), 17:30 - 18:30 ч.

Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email