Начало » Събития » Семинари » "Емпатия и построяване на дълбоки емоционални връзки" - кундалини практика с Валерия Сармина

"Емпатия и построяване на дълбоки емоционални връзки" - кундалини практика с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на тета кундалини йога практика "Емпатия и построяване на дълбоки емоционални връзки" в Здравословен център Vita Rama на 25 май (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 12:00 до 14:00 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Тази практика е насочена към работа с втория енергоцентър, който ни помага да развием емпатията и разбирателството към другите хора. Чрез различни техники ще усетим свободата да бъдем себе си и да изразим наистина нашите мисли и чувства. Освен това, ще работим върху нашата креативна, жизнена и сексуална енергия, способността ни да изразим нашите таланти и идеи.

Какво ви очаква?

Пълна тета сесия на Кундалини йога практика, която включва повтарящи се движения, динамично дишане, концентрация, мантри, пеене и медитация. 

Практики кундалини са подходяща за тези, които са готови да променят своя духовен, физически и психологически статус.

Какви са ползите от практиката?

Предимствата включват изправяне на каналите, събуждане на енергията в основата на гръбначния стълб, подобряваме осанка и овал на лице, подреждаме хормоналната ни система и мозъчната активност.

По време на практиката ще се усетите по-силни, с по-добра увереност и яснота относно целите и мечтите си. 

Ще научите как да се свържете с другите хора на по-дълбоко емоционално ниво и как да изразите вашата истинска същност.

Какво да носим?

Препоръчително е да облечете удобни дрехи от натурални материи, приятни на допир които позволяват свободно движение и са подходящи за практикуване на класическа йога.

За водещата?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Очакваме ви на практиката, за да сътворим едно вълшебно пространство и да започнем да сбъдваме с лекота и в мащаб!

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 25 май (събота), 12:00 - 14:00 ч.

Цена за участие: 25 лв. 

Местата са ограничени.

Send Email