Начало » Събития » Семинари » "Чисто и сияйно биополе" - Кундалини йога

"Чисто и сияйно биополе" - Кундалини йога

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специалната витална Кундалини сесия "Чисто и сияйно биополе" в Здравословен център Vita Rama на 20 януари (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 12:00 до 14:00 ч.. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Всеки човек, както и всяко същество има биополе или аура, която е невидима за повечето от нас! В този енергиен "балон или облак" се състои цялата информация за здравословното, емоционалното и духовното ни състояние.

Биополето ни е променливо и имаме възможност да му въздействаме положително, ако променяме начинът си на живот към по-добро, с различни йога практики, звукотерапия, разходки сред природата и др.

Тази тема ще бъде нашият фокус през тази седмица в специалната ни практика за създаване на чиста и сияйна аура. Ела при нас, за да разбереш подробности и да подобриш своето благосъстояние! Хората с голямо и сияещо биополе са позитивни и привлекателни за всички!

За кого е подходяща практиката?

Практиката е подходяща за всеки човек, който желае да подобри своето здравословно, емоционално и духовно състояние. Независимо от възрастта или опита в йога, всеки може да се възползва от участието в тази витална Кундалини сесия и да достигне до своята чиста и сияйна аура.

Какви са ползите от практиката?

Практиката има за цел подобряване на биополето или аурата на човека. Положителното въздействие върху биополето може да доведе до повишено здравословно, емоционално и духовно благополучие.

Какво да носим?

Желателно: облекло от естествени материали, бутилка с вода, предмет или бижу за зареждане при желание

Кои е нашият водещ?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Цена за участие: 17 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 20 януари (събота), 12:00 - 14:00 ч.

Send Email