Начало » Събития » Семинари » "Звукови пътешествия на душата" - лечебната сила на гонговете - с Корнелия Павлова

"Звукови пътешествия на душата" - лечебната сила на гонговете - с Корнелия Павлова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на гонг сесия "Звукови пътешествия на душата" - лечебната сила на гонговете с Корнелия Павлова на 13 юли (събота) от 17:00 - 18:30 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

Присъединете се към уникалното изживяване със специалната ни гонг медитация през юли! Този летен следобед ще бъде изпълнен с дълбок релакс и вътрешна хармония, докато се наслаждавате на магията на гонг медитация.

Какви са ползите от практиката?

За пълното изживяване и потапяне в звуковата баня ще добавим кристали купи и други етно инструменти.

За водещата:

Корнелия Павлова – Прем Гулабо е интуитивен арт терапевт. Гонг майстор, телесен терапевт, Рейки мастер, РЕМАП терапевт, ОХ карти консултант, треньор по Емоционална Интелигентност, терапевт Трансформиращо изцеление. В момента завършва обучение като фасилитатор по Интергративно дишане и се обучава за фасилитатор в Емоционално себебалансиране. Получава индийското си име Прем Гулабо в Индия през 2016г. по време на обучението си в Аюрведа йога масаж и Грижа за женското здраве. Създател на първият гонг център в България “Gong center Casa Cornelia” и фондация за превенция и рехабилитация на рак на гърдата “Безценна като теб”.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 13 юли (събота), 17:00 - 18:30 ч.

Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email