Начало » Събития » Семинари » Звукова медитация с гонг и кристални купи с Полина и Корнелия

Звукова медитация с гонг и кристални купи с Полина и Корнелия

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на звуковибрационната сесия с гонг и кристални купи Звукова медитация с гонг и кристални купи с Корнелия Павлова и Полина Попова на 14 април (неделя) от 13:00 - 15:00 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

Април! Месецът, в който природата налива жизнени сокове и всичко около нас избуява и цъфти, ви каним на звукотерапия с Гонг и кристални купи, посветена на разгръщане и растеж.

Отново ще ви предложим вибрациите на 3 различни гонга и кристални купи с които ще ви отведем на невероятно пътешествие "отвътре -навън". И точно както Април разкрасява външния свят, така и звуковите вълни ще изкарат най- скритите потенциали в нас. Елате с нас на вълшебно пътуване в света на сбъднати мечти!

Кои са нашите водещи?

Корнелия Павлова – Прем Гулабо е интуитивен арт терапевт. Гонг майстор, телесен терапевт, Рейки мастер, РЕМАП терапевт, ОХ карти консултант, треньор по Емоционална Интелигентност, терапевт Трансформиращо изцеление. В момента завършва обучение като фасилитатор по Интергративно дишане и се обучава за фасилитатор в Емоционално себебалансиране. Получава индийското си име Прем Гулабо в Индия през 2016г. по време на обучението си в Аюрведа йога масаж и Грижа за женското здраве. Създател на първият гонг център в България “Gong center Casa Cornelia” и фондация за превенция и рехабилитация на рак на гърдата “Безценна като теб”.

Полина Попова е сертифициран йога преподавател и дипломиран Аюрведичен Специалист от Южно Калифорнийския Унивеситет по Здравни Науки. Професонално прилага индивидуални и гупови звукови сесии от 3 години, използвайки предимно пеещи купи. 

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 14 април (неделя), 13:00 - 15:00 ч.

Вход за участие: 35 лв.

Местата са ограничени!

Send Email