Начало » Събития » Семинари » Звукотерапия с гонг и кристални купи с Корнелия Павлова и Полина Попова

Звукотерапия с гонг и кристални купи с Корнелия Павлова и Полина Попова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на сесия с гонг и кристални купи Звукотерапия с гонг и кристални купи с Корнелия Павлова и Полина Попова на 31 май (петък) от 19:30 - 21:00 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

Добре дошли в света на звукотерапията - уникално изживяване, което включва гонг, кристални купи и рози. Тази фантастично красива и въздействаща върху красотата, здравето и благополучието ви комбинация, е идеална за всички, които търсят начин да се почувстват по-уравновесени, успокоени и вдъхновени от природата.

Гонг и кристалните купи излъчват различни звуци и вибрации, като ви въздействат на различни нива. Те могат да помогнат за изглаждане на стресове и травми, подобряване на психическата концентрация, подобряване на съня и много други. 

Розите са вторият член на тази комбинация, който има множество ползи за здравето и благополучието. Те могат да се използват за истински балсам на душата, понеже са известни с успокояващите и ободряващи сила на аромата си.

Кои са нашите водещи?

Корнелия Павлова – Прем Гулабо е интуитивен арт терапевт. Гонг майстор, телесен терапевт, Рейки мастер, РЕМАП терапевт, ОХ карти консултант, треньор по Емоционална Интелигентност, терапевт Трансформиращо изцеление. В момента завършва обучение като фасилитатор по Интергративно дишане и се обучава за фасилитатор в Емоционално себебалансиране. Получава индийското си име Прем Гулабо в Индия през 2016г. по време на обучението си в Аюрведа йога масаж и Грижа за женското здраве. Създател на първият гонг център в България “Gong center Casa Cornelia” и фондация за превенция и рехабилитация на рак на гърдата “Безценна като теб”.

Полина Попова е сертифициран йога преподавател и дипломиран Аюрведичен Специалист от Южно Калифорнийския Унивеситет по Здравни Науки. Професонално прилага индивидуални и гупови звукови сесии от 3 години, използвайки предимно пеещи купи. 

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 31 май (петък), 19:30 - 21:00 ч.

Вход за участие: 35 лв.

Местата са ограничени!

Send Email