Начало » Събития » Семинари » Звукотерапия на трета чакра "Манипура" - пречистване и зареждане с Милена Велева

Звукотерапия на трета чакра "Манипура" - пречистване и зареждане с Милена Велева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специална практика - Звукотерапия на трета чакра "Манипура" - пречистване и зареждане с Милена Велева на 23 март (събота) от 11:00 - 13:00 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

Усещаш ли вътрешната си сила, увереност и самоуважение, когато е нужно да действаш или се чувстваш засрамен и не ти се иска да те видят, а след това се гневиш сам на себе си или на другите?!

Имаш ли воля и енергия да се справяш с предизвикателствата в живота или усещаш слабост и безсилие, когато е нужно да я проявиш?! 

Това са основните теми, по които ще работим по време на Звукотерапията за трета чакра!

Акцентът е "Манипура център" - чакрата на слънчевия сплит, която се намира в областта на корема, на около три пръста над пъпа. 

На физическо ниво този център е свързан с органите - стомах, черен дроб, храносмилателната система, нервна система, жлъчен мехур, панкреас и метаболизъм!

Когато този енергиен център е балансиран свети с цвета на слънцето - ярко жълт с бели оттенъци! Но, ако има някакви затлачвания на енергийно ниво цветът придобива тъмни оттенъци и съответно ще се появят здравословни проблеми на физическо ниво с горепосочените органи! 

Елементът е Огън!

Тази чакра се заформя в ранна детска възраст между 18 месеца и 3 и половина години. По време на този период, ако детето има травмиращи преживявания свързани със засрамване, малтретиране, променливи ситуации, авторитаризъм, възраст неподходяща  за отговорности или пък наследен родителски срам, то със сигурност това влияние ще се прояви в живота ни!

Сега е време да вземем решение за действие, да проявим воля и решителност за промяна!

Кой е нашият Водещ?

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт, която се е обучавала в различни системи, като Ащанга, Хатха, Въздушна, Power и Ин йога. Тя вярва, че йога е начин на живот и наука за самоусъвършенстване, която обединява духа, тялото и ума.
В допълнение към йога практиките, Милена използва и лечебна звукотерапия, която комбинира тибетски купи, кристални купи, гонгове и коши, за да помогне на хората да се възстановят от стрес и напрежение.
Тя се е обучавала не само в България, но и в Индия, Бали и Гърция, което я прави опитен и разностранен йога учител и терапевт с над 12 години активна практика.
Милена има мисия да служи и да помага на хората да намерят своя баланс, да изследват и опознаят своята същност, да живеят пълноценно и с отношение на любов и приемане към себе си и другите.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 23 март (събота), 11:00 - 13:00 ч.

Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email