Начало » Събития » Семинари » Звукотерапия на първа чакра - пречистване и зареждане с Милена Велева

Звукотерапия на първа чакра - пречистване и зареждане с Милена Велева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специална практика - Звукотерапия на първа чакра - пречистване и зареждане с Милена Велева на 24 февруари (събота) от 11:00 - 13:00 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

В първи енергиен център, Муладхара, е запаметена цялата информация по отношение на оцеляването ни.

Какво блокира първа чакра?!

Моментите, в които се чувстваме застрашени и притеснени за оцеляването ни или това, на хората, които обичаме. Тогава губим почва под краката си и оставяме отпечатъка на страха в клетките си! 

Ситуации като смяна на работа, липса на жилище, загуба на близък, болести, фобии от животни, високо, дълбоко, затворени или отворени пространства и още много други! Тези страхове стоят като спомени от минали преживявания в нашето подсъзнание и ако не ги осъзнаем и преработим, ще продължават да носят след себе си негативните последствия в настоящето и за в бъдеще. 

Да бъдеш и да имаш, но да не се вкопчваш - това са усещанията при хармонична 1първаа чакра!

Хората с балансиран първи енергиен център, осъзнават собствената си ценност и имат силно развита способност "да имаш"! Да имаш време за себе си, ресурси, материални блага, да усещаш, че заслужаваш качествен живот.

Муладхара чакра е разположена в основата на гръбнака, перинеума. На физическо ниво тя се свързва с костната система - крака, коса, нокти, дебелото черво и надбъбречните жлези. 

При нарушени функции, признаците са:

Качества, характеризиращи Муладхара:

Какво представлява практиката?

Практиката включва осъзнаване, пречистване от блокажите в първата чакра, известна като Муладхара чакра или коренов център. Тази практика включва разглеждане на страховете и притесненията, които могат да блокират енергията в тази чакра, като идентифициране на ситуации и емоции, които водят до негативни влияния върху нашето здраве и благополучие.

Какви са ползите от практиката?

Кой е нашият Водещ?

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт, която се е обучавала в различни системи, като Ащанга, Хатха, Въздушна, Power и Ин йога. Тя вярва, че йога е начин на живот и наука за самоусъвършенстване, която обединява духа, тялото и ума.
В допълнение към йога практиките, Милена използва и лечебна звукотерапия, която комбинира тибетски купи, кристални купи, гонгове и коши, за да помогне на хората да се възстановят от стрес и напрежение.
Тя се е обучавала не само в България, но и в Индия, Бали и Гърция, което я прави опитен и разностранен йога учител и терапевт с над 12 години активна практика.
Милена има мисия да служи и да помага на хората да намерят своя баланс, да изследват и опознаят своята същност, да живеят пълноценно и с отношение на любов и приемане към себе си и другите.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 24 февруари, 11:00 - 13:00 ч.

Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email