Начало » Събития » Семинари » "Цветето на живота" - свързване с I, II, и IV чакра - звукотерапия с Корнелия Павлова

"Цветето на живота" - свързване с I, II, и IV чакра - звукотерапия с Корнелия Павлова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специална практика - "Цветето на живота" - свързване с I, II, и IV чакра - звукотерапия с Корнелия Павлова на 10 март (неделя) от 13:30 - 15:00 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

Какво представлява практиката?

Практиката представлява работа върху различните енергийни центрове (чакри) в човешкото тяло. Фокусът е върху първа, втора и четвърта чакра, които са свързани с различни аспекти на човешкото съществуване и енергийно равновесие.

I. Първа чакра е огънят в нас , домът на кундалини, земната енергия , захранваща нашата жизнена сила и гарантираща живота. Нашите корени, връзката с рода, семейните ценности, вярвания и правото ни на съществуване и правото ни на пространство. Нищо не се е случило докато не се случи в първа чакра и докато не го възприемам със сетивата си.

II. Вторият ни енергиен център е подвластен на стихията на водата. Център на съзидателности творчество и активност. Важен енергиен център от който се раждат нашите идеи и бизнес . Утробата , бременност, раждане. Извор на интуиция, женска сила и идентичност.

IV. Четвърта чакра е центърът на човешкото тяло, в които се смесват божествената енергия и жизненият импулс. Как даваме на света и как получаваме от другите. Място на лечебна енергия, мечти, състрадание, взаимоотношения. Способността да се свързваме.

Ще се посветим на свързване и преживяване на пълният ни потенциал, на развиване на креативност и съзидателност.

В това приключение ще ни придружават 3 гонга, тибетски купи и други етно инструменти.

Кои е нашият водещ?

Корнелия Павлова - Звукотерапевт, телесен и енергиен терапевт.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 10 март (неделя), 11:00 - 12:30 ч.

Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email