Начало » Събития » Семинари » Звукотерапия за хармонизиране потока на енергията в чакрите с Милена Велева

Звукотерапия за хармонизиране потока на енергията в чакрите с Милена Велева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специална практика - Звукотерапия за хармонизиране потока на енергията в чакрите с Милена Велева на 10 февруари (събота) от 11:00 - 13:00 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

"В сърцевината на тялото, финото поле е под формата на въртящи се дискове, наречени чакри". - Енодия Джудит

Тези енергийни центрове служат като портали между различните измерения в нашето съзнание и предопределят начинът, по който възприемаме всичко, което ни заобикаля!

Осъзнаваме или не, ние сме пряко повлияни от активността и хармонията на енергията в чакрите. Това дава  отражение на емоционалното ни състояние, което има непосредствено влияние върху физическото ни тяло! Това взаимодействие на свой ред влияе върху нашата активност и ефективност във взаимоотношенията ни с другите!

Какво представлява практиката?

С помощта на чакрено дишане и звукотерапия ще положим основата на едно пътешествие по вертикалата! В тази практика ще си дадем отговор къде има недостиг или излишък на енергия по фините канали и методите за хармонизирането им.

Ще бъде началото на една поредица от звукотерапии в комбинация с други практики, които ще имат пряка насоченост и работа по отделно с всеки един енергиен център!

Какво да носим?

Препоръки:

Кой е нашият Водещ?

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт, която се е обучавала в различни системи, като Ащанга, Хатха, Въздушна, Power и Ин йога. Тя вярва, че йога е начин на живот и наука за самоусъвършенстване, която обединява духа, тялото и ума.
В допълнение към йога практиките, Милена използва и лечебна звукотерапия, която комбинира тибетски купи, кристални купи, гонгове и коши, за да помогне на хората да се възстановят от стрес и напрежение.
Тя се е обучавала не само в България, но и в Индия, Бали и Гърция, което я прави опитен и разностранен йога учител и терапевт с над 12 години активна практика.
Милена има мисия да служи и да помага на хората да намерят своя баланс, да изследват и опознаят своята същност, да живеят пълноценно и с отношение на любов и приемане към себе си и другите.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 10 февруари, 11:00 - 13:00 ч.

 

Местата са ограничени!

Send Email