Начало » Събития » Семинари » Женска практика "Сътворяване на бъдещето ти“ - тета кундалини сесия с Валерия Сармина

Женска практика "Сътворяване на бъдещето ти“ - тета кундалини сесия с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на женската кундалини практика "Сътворяване на бъдещето ти“ в Здравословен център Vita Rama на 26 май (неделя), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 14:00 до 16:00 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Цяла серия на тета кундалини сесия, фокусирана върху дълбок ментален детокс през работа с тяло и контраст между активация и релаксация, през работа с женските енергийни центрове чрез дихателни техники и медитация. 

Какво ви очаква?

Какви са ползите от практиката?

Практиката ще ви помогне да се освободите от отвличащи мисли и връзки и да събудите невероятната творческа сила във фокусиран и блестящ ум. Ще се пречистите емоционално, ментално и физически за построяване на желано бъдещо си през женската си същност, интуитивност и мекота.

Практиката е подходяща за всички дами, които се грижат за своето ментално, психо-емоционално и физическо здраве. Независимо от нивото на физическа подготовка, всеки може да изпълнява техниките в съответствие със своите възможности.

Какво да носим?

Препоръчително е удобни дрехи от меки материи.

За водещата?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 26 май (неделя), 14:00 - 16:00 ч.

Цена за участие: 25 лв.

Местата са ограничени.

Send Email