Начало » За VitaRama » Помогнахме на » Ралица Коренчева – здравословна почивка

Ралица Коренчева – здравословна почивка

Send Email

Дойдох в програмата на Център за здравословен живот Vita Rama за първи път преди 3 години, но бях заинтригувана много преди това. Аз съм от Варна, преди време попаднах на реклама в интернет. Vita Rama ме впечатли с много хубав сайт и просто в мига, в който го погледнах, веднага го припознах като нещо, което много ще ми хареса! Но децата тогава бяха много малки и идеята узря през 2019 г., когато дойдох за първи път с приятелки.

Веднага стана ясно, че е нашето нещо, сред нашите хора. Търсех изцяло здравословна почивка, която да е активна, а не в покой. Затова във Vita Rama ми харесва толкова много, защото постоянно има организирано нещо, в което да се включиш, да се движиш, да правиш нещо различно. Програмите са много добре измислени и организирани, освен това всяка година носят различен дух!

Програма „Почивка“

Системата Vita Rama сякаш сама си привлича съмишлениците, затова се чувствам много на място, много центрирана. Когато нещо ме грабне, искам да го взема на максимум, затова от първия до последния ден следвам програмата, без да изпусна нищо.

В емоционален план се чувствам страхотно! Чувствам се щастлива тук, заради контраста с живота в града. Работното градско ежедневие най-много ме интоксикира, а тук се чувствам изключително разтоварена и хармонизирана! Още в първия миг усетих, че това място ще ми даде хармония и почивка от забързания живот.

Промяната

Да, усетих промяна, след досега ми до Системата Vita Rama, но не толкова в храненето. И преди това наблягах на растителна храна. Промяната се случва най-вече в ума. Сега съм с много по-задълбочени познания, с повече осъзнатост какво точно хапвам и как растителното хранене може да е пълноценно. На всяка лекция от Програмата се научават нови и нови неща, припомням си някои позабравени истини, а други знания се доразвиват.

Но всъщност програмата на Vita Rama ми даде нещо много повече от вкусна и здравословна храна, а именно, че тук аз пречиствам най-добре моя вътрешен емоционален свят. Това се случва заради енергията на мястото и екипа. Тук се чувствам все повече като „у дома“!

За мен обаче най-важната задача е да научим и децата ни да се хранят осъзнато. Децата често обичат точно онова, което възрастните в стремежа си да им осигурим здраве, слагаме в графата „забранени храни“. Но ефектът е обратен. Затова моят подход не е такъв, не забранявам нищо, но пък разговаряме за това коя храна каква е, полезна ли е, вредна ли е! И в това отношение, Vita Rama ми помага много! Благодарение на системата знам, че съм на прав път.  Имам късмет, че децата ми обичат плодове и зеленчуци. На тях много им хареса във Vita Rama, а най-любими им са закуските тук – фрешът и плодовете. Всъщност наблюдавам как всички деца тук са много щастливи!

Изминалата седмица във Vita Rama

Седмицата ми във Vita Rama измина много бързо, като един миг, но хубавото минава бързо! Задължително ще дойда отново! Надявам се, че ще мога да дойда и през следващия сезон на Здравословните програми Vita Rama. Защото ние вече сме част от семейството на Vita Rama!

Send Email