Начало » Консултации » Здравни консултации

Здравни консултации

Защо да направите здравна консултация със специалистите на Vita Rama?

Услугата здравна консултация е подходяща за всеки, който търси трайно решение на здравословен проблем чрез природосъобразни методи на въздействие. Здравословната система Vita Rama е изградена от такива методи и има цялостен подход към здравето на човек. Ние разглеждаме здравето като хармония между тялото, с какво се храним и каква е нашата физическа активност, ума - нива на стрес, и духа.

Храната е един от основните ресурси за ежедневно изграждане и функциониране на организма ни. Следователно един от най-ефективните и бързи начини да стартираме общо възстановяване и балансиране е да променим начина на хранене. Преминаването на пълноценна растителна храна води до постепенно регулиране на стомаха, а чрез него до регулиране на всички системи в тялото и на менталното състояние. Това е оздравителен процес, който се развива на етапи и въздейства върху корена на заболяването. Вижте заболяванията, които се повлияват благоприятно от здравословна система Vita Rama. 

Здравните консултации се провеждат със Слави Славов (нутриционист, специалист по здравословно хранене) или с д-р Димитър Пашкулев (лекар, специалист по природна медицина) по един от следните начини:


За кого са здравните консултации?

Здравните консултации със специалистите на Vita Rama са правилното решение за всеки, който иска да възстанови, да поддържа баланса на организма си, или да подобри здравословното си състояние. Те са и логично решение за всеки, който търси въздействие върху здравословен проблем, който не се повлиява по стандартния начин на медикаментозно лечение.

Здравните консултации ще ви помогнат в случай на прекаран К-19 с „дълги“ симптоми и изменения в състоянието, които не се повлияват от прием на медикаменти.

Здравните консултации са подходяща форма за периодична проверка на състоянието ви, при търсене на отговори на здравни въпроси. Това е идеална отправна точка за всеки човек, който поема отговорност за здравето си и се опира на експерти в трайни отношения на доверие и подкрепа.

Здравните консултации дават конкретни и ясни препоръки за здравословно хранене и цялостен здравословен начин, които са основен метод за въздействие върху проблема. По време на здравната консултация се взимат под внимание индивидуалното моментно състояние, официалната диагноза за конкретния проблем, както и специфични кръвни и/или генетични изследвания, които да разширят разбирането ни за причините на заболяването.  
 

Първоначална здравна консултация:

Последваща здравна консултация: 

Генетична консултация:

За повече информация: 
телефон: 0890 90 59 80
имейл: consultations@vitarama.bg

Заяви здравна консултация