Начало » Събития » Семинари » Здраве Премиум с д-р Желев - Хранене Vita Rama в комбинация с интравенозни и озоно терапии

Здраве Премиум с д-р Желев - Хранене Vita Rama в комбинация с интравенозни и озоно терапии

Send Email

С голямо удоволствие ви съобщаваме, че от 5-ти до 15-ти септември, за втори път това лято, специален гост на Летни програми Vita Rаma 2023, ще бъде д-р Красимир Желев. Представяме ви нашата нова концепция ЗДРАВЕ ПРЕМИУМ”, разработена и осъществена в сътрудничество между Слави Славов (нутриционист) и професор д-р Красимир Желев (лекар-анестезиолог и специалист по биологична медицина със съвременни алтернативни методи).

Това е единствената програма у нас за благотворно въздействие върху организма, която съчетава пълноценно растително хранене с интравенозни терапии за мощен детоксикиращ, противовъзпалителен и възстановяващ ефект на всички органи и системи в тялото. Синергичното им действие гарантира силно клетъчно пречистване от токсини и снабдяване с есенциални микронутриенти, за имунен рестарт и жизненост.

Какво включва:

Както и:

Кога се провежда: 05.09 – 15.09.2023
Къде: Летни програми Vita Rama в хотел КЛИФ, гр. Обзор

Консултации и детокс терапии, включени в програмата на професор д-р Красимир Желев:

Консултация:

100 лв. / 30 мин.

200 лв. / 60 мин.

Озонотерапия / 200 лв.

Медицинският озон има силен фунгициден ефект, убиващ бактериите, гъбички и дезактивиращ вирусите. Той подобрява реологията на кръвта и деформируемостта на червените кръвни телца става по-голяма. По този начин кръвта и кислородът достигат до най-малките кръвоносни съдове. Озонът действа срещу болка, възпалителни процеси и алергии, ускорява метаболизма и спомага за отделянето на тежки метали и други токсини.

Времетраене на процедура: 30 мин

Интравенозна терапия с Витамин С / 150 лв.

Витамин С участва в много основни етапи на метаболизма и е най-ефективният физиологичен антиоксидант в кръвта. Витамин С във високи дози е противовъзпалително средство, намалява нивото на хистамин, унищожава различни туморни клетки и има мощно синергично действие с други стандартни терапии.

Времетраене на процедура: 30 мин

Интравенозна терапия с глутатион / 150 лв.

Като основен антиоксидант на тялото, супермолекулата на глутатиона неутрализира свободните радикали и реактивните видове кислород (ROS). Терапията с глутатион е от особена полза при състояния, характеризиращи се с висок стрес, хронични заболявания, автоимунни заболявания или невро-възпалителни заболявания като болест на Паркинсон и множествена склероза.

Времетраене на процедура: 30 мин

Микронутриентна терапия/ Ортомолекулярна регулация / 150 лв.

Основава се на богата на микроелементи диета за профилактика на заболявания и като заместваща терапия за изхвърляне на токсични вещества от организма.

Неврална терапия според Хунке / 150 лв.

Невралната терапия е лечение, при което се използват мрежовите свойства на вегетативната нервна система. Правилното инжектиране на прокаин в малки количества в конкретна точка на нервната система стимулира саморегулирането, което позволява самолечение и детоксикация на тялото.

Времетраене на процедура: 30 мин

Акупунктура и китайска медицина / 150 лв.

Акупунктурата помага за стимулиране на метаболизма, действа на детоксикиращите органи като черен дроб, бъбреци, лимфа и укрепва жизнената енергия Ци. Помага за излъчване на токсини и патогени, като на влага например.

За професор д-р Красимир Желев:

Красимир Желев е лекар-анестезиолог и специалист по биологична медицина със съвременни алтернативни методи. Завършил е своето медицинско образование в Медицинската Академия Дрезден, Германия. Специализира в областта на анестезиологията, интензивното лечение и терапия на болката в Университетските болници в Дрезден, Мюнстер/Германия и Гилфорд/Англия. Отваря собствен кабинет в Гютерсло/Германия. През 2013 продължава своята кариера в Университетската болница в Цюрих/Швейцария. От 2016 практикува в собствен лекарски кабинет в Кройцлинген, Швейцария. От 2021 година Проф. Желев има кабинет и в София, където идва веднъж месечно. Професор д-р Красимир Желев има много години опит като координатор, референт и консултант в здравния сектор по целия свят.

За запитвания и резервации: тел.0896 905 990, reservations@vitarama.bg

ВАЖНО! Всички терапии и консултации с д-р Красимир Желев се заплащат допълнително, само в брой и не са включени в цените на програмите.

Всички програми вижте тук >> https://vitarama.bg/bg/programi/13/pages/

За гости по Летни програми в периода 05.09 - 15.09:

С предимство за записване в програмата ще са гостите със 7-дневен престой по програма "ЗДРАВЕ", но могат да се възползват и гости по "ЖИЗНЕНОСТ" и "ПОЧИВКА". Провежданите терапии се доплащат върху цената на избрания пакет за настаняване за вече направили резервация.

Send Email