Начало » Събития » Семинари » "Зареждане на клетъчно ниво" - звукотерапия с Милена Велева

"Зареждане на клетъчно ниво" - звукотерапия с Милена Велева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специалната практика "Зареждане на клетъчно ниво" - звукотерапия с Милена Велева на 13 януари (събота) от 11:00 ч. в йога студио Vita Rama.

Какво представлява звукотерапията?

Звукотерапията е форма на звукова терапия, при която се използват тибетски и кристални купи, гонг и коши, които създават звукови вълни и вибрации. Този подход се счита за начин за клетъчно зареждане, като въздейства положително на физическото и енергийното тяло.

Какви са ползите от звукотерапията?

Звуковите вълни могат да стимулират релаксацията и да подобрят общото усещане за спокойствие.

Релаксиращите звуци могат да улеснят заспиването и да подпомогнат по-добрия и по-дълбок сън.

Ззвуковите терапии имат способността да влияят на емоционалното състояние. Те могат да повишат усещането за удовлетворение, радост и хармония.

Звуковите вълни могат да бъдат използвани за стимулиране на физическите процеси в тялото. Те се използват като средство за облекчаване на болка и подпомагане на процесите на възстановяване на клетъчно ниво.

Повече за инструментите в практиката

Тибетски купи

Тибетските пеещи купи са средство за възстановяване и хармонизиране на протичащата през тялото енергия и спомагат за правилното функциониране на всяка една от неговите части. Звукът, които издават те, има пряко положително влияние върху всяка една клетка от мозъка и съответно цялото тяло! Медитиращият, под влиянието на звуците, навлиза в релаксирано състояние, намалява се среса, главоболието, мускулните болки, повлиява безсънието, изчистват се токсините, синхронизира се дейността на лявото и дясно мозъчно полукълбо, хармонизира се емоционалното състояние!

Кристални купи

Намаляват стреса и тревожността, стимулират имунната система, регулират кръвното налягане, пречистват кръвта, като спомагат за справянето с гнева, облекчават болката, ако има такава, регулират дишането. Купите спомагат за хармоничната работа на надбъбречните жлези. Звукът от кристалните купи разширява и издига съзнанието, помага при психически нарушения, преструктурира и изчиства клетъчната памет, регулира работата на енергийните центрове в тялото – чакрите.

Гонг

Звукът и вибрацията на Гонга са много мощни. Има мощно изчистващо въздействие! Възвръща усещането за вътрешна сила и увереност!

Коши

Балансират елементите в нас: земя, вода, огън, въздух и етер! Нежните ангелски звуци допринасят за завършването на това магично изживяване и леко ни подкрепят към възвръщането на една по-красива реалност!

Релаксация и намаляване на стреса: Звукът може да бъде използван за намаляване на нивата на стрес и напрежение. Музиката и звуковите вълни могат да стимулират релаксацията и да подобрят общото усещане за спокойствие.
 
Подобряване на съня: Звуковите терапии могат да помогнат за подобряване на качеството на съня. Релаксиращите звуци могат да улеснят заспиването и да подпомогнат по-добрия и по-дълбок сън.
 
Подобряване на настроението: Музиката и звуковите терапии имат способността да влияят на емоционалното състояние. Те могат да повишат усещането за удовлетворение, радост и хармония.
 
Подпомагане на медитацията и концентрацията: Звукът може да бъде използван като средство за насочване на вниманието по време на медитативни практики. Той може да помогне за постигане на по-дълбоко състояние на съзнание и по-добра концентрация.

Кой е нашият Водещ?

Милена Велева е йога учител и холистичен терапевт, която се е обучавала в различни системи, като Ащанга, Хатха, Въздушна, Power и Ин йога. Тя вярва, че йога е начин на живот и наука за самоусъвършенстване, която обединява духа, тялото и ума.
В допълнение към йога практиките, Милена използва и лечебна звукотерапия, която комбинира тибетски купи, кристални купи, гонгове и коши, за да помогне на хората да се възстановят от стрес и напрежение.
Тя се е обучавала не само в България, но и в Индия, Бали и Гърция, което я прави опитен и разностранен йога учител и терапевт с над 12 години активна практика.
Милена има мисия да служи и да помага на хората да намерят своя баланс, да изследват и опознаят своята същност, да живеят пълноценно и с отношение на любов и приемане към себе си и другите.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 13 януари, 11:00 ч.
Продължителност: 90 минути
Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email