Йордан Иванов

Send Email

Оздравях без нито едно хапче

Vita Rama ми препоръча д-р Пашкулев.
Много съм му благодарен, защото от дълго време търся точно такова място за почивка! От 2004 г. имах проблеми с кръвната захар, холестерола, триглицериди и високо кръвно налягане. Само със здравословен начин на живот – без нито едно хапче, всичко си дойде на мястото и сега никой не може да ме убеди да променя този ритъм! Включих се в програма „Здраве” през юли, времето беше чудесно за разходки и за плаж, а с добавката от прекрасна здравословна храна и стахотен екип и персонал – просто не ми се тръгваше обратно!

Хранех се обилно всеки ден и свалих четири килограма.
По-вкусна храна не съм опитвал никога, както и никъде другаде не съм виждал толкова разнообразни здравословни ястия. След престоя продължихме да се храним по препоръките на Vita Rama, използвайки и рецептите, които ни дадоха оттам. Синът ми успя да свали 25 кг и е съвсем различен като човек. Избрах центъра и заради него - нямаше навършени 18 г., а имаше проблеми с кръвното и мотивацията си. Не мога да опиша промяната му. Благодарен съм на целия екип и най-вече на Слави Славов, който изигра огромна роля за неговата трансформация!

На 46 се чувствам по-добре от всякога!
Това трябва да се изживее, защото няма как да го опиша! Функционално съм в отлична форма. Всеки ден отварям сайта на центъра, редовно чета имейлите от Vita Rama, следя и здравословния бюлетин. Трудно ми е да си представя как бих издържал на стреса и интензивния начин на живот, който водя, без помощта на центъра. Имам ли възможност, винаги ще им гостувам – престоят при тях възстановява за цяла година. Точно затова препоръчвам Vita Rama на всеки мой познат. Това е истинска почивка, страхотен релакс и зареждане с енергия!Send Email