Начало » Новини » Йога студио и масажи в София

Йога студио и масажи в София

Send Email
Настъпването на пролетта е добър повод да се обърнем към себе си и да рестартираме живота си с повече осъзнатост и грижа. Да се възползваме от нея, за да опитаме нещо ново и полезно, част от холистичния подход на здравословен център Vita Rama. 

Топлото време ни подмамва да се движим повече, а защо не и да потърсим спортни занимания, които да укрепят мускулите и съзнанието ни. За тази цел здравословен център Vita Rama отвори своето йога студио в сърцето на града, в което физическите упражнения вървят ръка за ръка с грижата за духа. Йога практики за емоционален баланс, класическа йога, стречинг, мобилност или по-динамичния йогалатес - изборът от занимания е с акцент върху способностите на всяко тяло. Графикът е гъвкав и съобразен с възможностите и на най-заетите.
Вижте повече >>
 

А ако искате да запазите по-дълго ефекта от упражненията, горещо Ви препоръчваме да опитате и нашите процедури и терапии в кабинети за масажи Vita Rama. Позволете си лично време, за да се запознаете с широката гама от възможности, с които да поглезите тялото и сетивата си. Изберете превантивен, оздравителен или релаксиращ масаж от нашите терапевти с доказани и утвърдени умения. Във Vita Rama имаме специалисти в Ролфинг терапията, Акупунктура, Хиропрактика, Антицелулитен, Тайландски и Японски масажи, дълбокотъканни и възстановяващи масажни терапии.
Вижте повече >>

Send Email