Начало » Събития » Семинари » "Йога през Танца" - медитативен йога уъркшоп с Грета Пенчева

"Йога през Танца" - медитативен йога уъркшоп с Грета Пенчева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на уъркшоп "Йога през Танца" с Грета Пенчева на 15 юни (събота) от 13:00 - 15:00 ч. в йога студио Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

Заповядайте на двучасовия ни уъркшоп, където ще съчетаете силата на Дао йога с изразителността на танца. Подходящо за всички нива, това преживяване ще ви помогне да се свържете със себе си на по-дълбоко ниво чрез движение и музика.

Какво да очаквате:

За водещата:

Грета Пенчева е хореограф и инструктор по йога, която вярва, че животът е като танц - всичко в него е свързано. Младата изпълнителка напуска България на 18 години и след петгодишно обучение и професионално развитие в Англия и Испания, решава да се завърне в родината си. През последните години тя преподава йога по света и открива универсалността на езика на сърцето. След обучението си в Англия и Испания, Грета създава вълнуващи танцови спектакли и споделя своите знания с учениците си, помагайки им да открият връзката между тялото и душата чрез движение и духовност.

В момента Грета, освен инструктор по йога, е и танцьор в Държавната опера във Варна, участва в мюзикъла "Дух".
Тя също така подготвя своята трупа за турне, след като техният духовен танцов огнен спектакъл ''Благодаря, България“ спечели първо място на международен фестивал в Аржентина и изведе България на челна позиция.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 15 юни (събота), 13:00 - 15:00 ч.

Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email