Начало » Събития » Семинари » Йога клас с Никола Христозов

Йога клас с Никола Христозов

Send Email

На 11 февруари, събота, от 10:30 часа здравословен център Vita Rama, ще се състои йога клас с Никола Христозов.

Кой е нашият преподавател?

Никола е трета година студент по физическо възпитание в Пловдив. Паралелно с това се занимава с групови функционални тренировки и йога практики с оздравителни цели.

Какво представлява практиката?

Ползите от физическата активност са безспорни. Фокусът на тази практика ще бъдат силата и гъвкавостта. Две качества на мускулите, които са съществени за правилна стойка и усещане за стабилност. Обикновено при дамите доминира гъвкавостта за сметка на сила, а при мъжете обратното, сила за сметка на гъвкавост. Комплексът, който е подготвил Никола е съчетание от гимнастически упралжнения и елементи на Виняса Йога, които ще предизвикат слабите ви места с цел тяхното стимулиране и укрепване.

Какво ще научите по време на практиката?

Практиката е подходяща за всички, които желаят да изправят стойката си и да подобрят гъвкавостта и мобилноста в ставите. Степента на натоварване зависи от самия практикуващ според усилията, които полага.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 11 февруари, 10:30ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email