Начало » Новини » Vita Rama официално отвори вратите си в сърцето на София!

Vita Rama официално отвори вратите си в сърцето на София!

Send Email

Вече дълги години нашите специалисти, които прилагат здравословните програми на Vita Rama помагат на хиляди хора да балансират здравето си. Нашите последователи ни познават от многобройните ни събития, консултации и специално комбинираната ни растителна кухня без мазнини. Черпим много вдъхновение и сила от природата, но промяната започва отвътре, затова открихме вратите на нашият Център за здравословен живот Вита Рама в сърцето на София, точно до НДК.


Какво е новото?

Здравословната система на Vita Rama се бори с натоварващия и токсичен живот в града, който е пагубен за цялостното здраве. В основата й стои едновременна грижа за тяло, ум и дух. Това означава чиста и полезна храна, правилна и редовна двигателна активност, практики за духовен баланс – йога, медитация, масажи. А всичко това решава дори и хронични проблеми. Стремежът ни да предоставим цялостна услуга за оптимално здраве доведе до създаването на Здравословен център Vita Rama в София, за да обогатим досегашната ни практика от сезонни здравословни програми на различни дестинации. Вече можем да предлагаме нашите услуги ежедневно и целогодишно.


Ресторантът

Гостите на ресторант Вита Рама могат да избират от нашето разнообразно вкусно и здравословно меню, съобразено с дневната необходимост от всички полезни вещества за организма. Отделно подготвяме специални хранителни менюта за хора с определени здравословни проблеми – глутенова непоносимост, диабет, излишно тегло.

Правим и доставки за вкъщи и взимане на място! С редовни поръчки се натрупват все по-големи отстъпки! 

В ресторанта предлагаме и нещо ново и различно – fast food, но здравословен – без мая, глутен, химикали. Няма как и да пропуснем любимите сладки изкушения. Разбира се, те също са приготвени по нашата система със здравословни продукти и специален начин на комбиниране. Така всеки, който иска да бъде здрав, може да си хапне нещо сладко без каквито и да е угризения.


Йога Студио

Храненето е в центъра на цялостната здравословна система Vita Rama, но здравето изисква внимание и към всички други аспекти от грижата за тялото – движението, ума и духа. При нас има голямо разнообразие от йога практики – за емоционален баланс, класическа йога, стречинг, мобилност, но и по-динамичният йогалатес. Следете нашите събития, където ще откриете и други интересни практики като Киртан, медитации и др.


Терапии/Масажи и консултации

За да покрием цялостната грижа за нашите клиенти, им предлагаме масажи, едни насочени към подпомагане на оздравителните процеси на тялото, но и такива, които са в посока естетически промени. Нашите терапевти са доказани и утвърдени специалисти в Ролфинг терапията, Остеопатия и Остеоестетика, Хиропрактика, Тайландски и Японски масажи, дълбокотъканни и възстановяващи масажи и терапии


От събитието

В навечерието на 2-ри декември официално се отвориха вратите на Вита Рама. Събитието бе съпроводено от вдъхновяващата музика на Иван Шопов и Теодосий Спасов. Нашият екип беше подготвил разнообразно меню, домашни лимонади и безалкохолно вино, както и подарък за всеки дошъл. Следете нашите Инстаграм и Фейсбук профили, за да проследите очарованието в очите на нашите скъпи гости.

С откриването ни ви приветстваме  да се присъедините към нашия път към здравето!

Благодарим на всички онези от вас, които вече повярвахте в нас и нашата мисия!

Специални благодарности и към нашите гости, които за пореден път доказаха, че здравословната система на Вита Рама не само работи, но и променя съдби!

 

Заповядайте от понеделник до събота в Здравословен център Вита Рама на улица Петър Берон 9 и резервирайте нашите услуги на телефон 0890 90 59 90

Send Email