Начало » Новини » Първият по рода си здравословен ресторант отваря врати в София

Първият по рода си здравословен ресторант отваря врати в София

Send Email

Повече от 10 години ние от Vita Rama сме приели за наша мисия холистичния подход към здравето и чистата, приготвена с внимание и грижа храна. Този октомври ще ви посрещнем с много разнообразни рецепти, топъл интериор и добро настроение в нашия нов ресторант в София, улица Петър Берон 9 (до НДК). В центъра за здравословен живот Vita Rama, сме събрали под един покрив продукти и услуги, които да развият вашето физическо и ментално здраве. Ресторантът е “черешката” на тортата, която с толкова внимание приготвихме за вас. 

В нашата кухня магията се случва, защото това, което правим е повече от готвене. Ние избираме внимателно продуктите и ги подготвяме предварително, за да съхраним техния хранителен състав максимално. Поднасяме прясна храна всеки ден, като добавяме билки и подправки, така че ястията ни да са подходящи за най-претенциозното небце. А с шепа въображение аранжираме и украсяваме блюдото ви, за да можем да нахраним всичките ви сетива! 

От 25-ти октомври можете да заповядате да се запознаем, да поговорим, да закусите при нас или просто да поработите в слънчева и зелена атмосфера. А за обяда не се безпокойте, вече сме накиснали продуктите и сме посели кълновете. 

Нашето обедно меню за предстоящата седмица можете да разгледате тук

За запитвания, резервации и допълнителна информация можете да ни намерите на тел. 0884003201

Ресторантът е отворен за посетители всеки делничен ден.

Нямаме търпение за вкусните срещи, които предстоят. 

Екипът на Vita Rama 

Send Email