Начало » Събития » Семинари » "Вътрешно лято! Обнови цялото си същество" - кундалини практика с Валерия Сармина

"Вътрешно лято! Обнови цялото си същество" - кундалини практика с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на женската кундалини пракика "Вътрешно лято! Обнови цялото си същество" в Здравословен център Vita Rama на 21 юли (неделя), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 11:00 до 13:00 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Какво представлява практиката?

Целта на този комплекс е да ви направи очарователно красиви. Тази серия от упражнения ще увеличи вашата красота, както физическа, така и психическа. Много от нас са загубили контакта със същността на красотата, която започва с доброто физическо състояние. Това светене на душата прониква през външните обвивки и отвъд тях. С тези упражнения ще се издигнете до ниво на осъзнание, на което ще можете да оцените нов прилив на енергия. Ще почувствате желание да медитирате, да живеете, да творите, ще осъзнаете своята женственост и виталност!

Какви са ползите от практиката?

Тази практика е насочена към жени, които искат да усещат радост и наслада от всеки момент в живота си. Той цели да хармонизира молекулите, които образуват нашето праническо тяло - източник на жизнена енергия. Нашето творчество произтича от нашата чувствителна система, през която тече невероятна енергия, която докосва сърцата на другите.

За водещата?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 21 юли (неделя), 11:00 - 13:00 ч.

Цена за участие: 25 лв.

Местата са ограничени.

Регистрирай се
Send Email