Начало » Събития » Семинари » "Васту - тайните на щастливия дом и успешния бизнес" - семинар с Даниела Генова - Чандраканти

"Васту - тайните на щастливия дом и успешния бизнес" - семинар с Даниела Генова - Чандраканти

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на семинара "Васту - тайните на щастливия дом и успешния бизнес" със специалното участие на Даниела Генова - Чандраканти на 17 март (неделя) от 12:00 - 14:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Какво представлява Семинарът?

Лекцията представя ведическата наука Васту (Същност). Тя разкрива една нова реалност, породена от познаването на древните принципи за благоприятна енергийна подредба на заобикалящата среда. Васту носи желаните промени в живота, които ще ни направят щастливи. Тя е вселенска наука за същността на космическата ни връзка с небесните тела, тяхното влияние върху домовете ни и как всичко това може да помогне за промяна на съдбата в желаната посока.

Васту не обещава безбрежно и безгрижно избавление от проблемите, но може да ни помогне да се справим с житейските си трудности без излишни физически и емоционални усилия и загуби. Тази наука ни учи да следваме специфична космическа логика на нещата, която може да бъде приложена във всеки дом и ситуация.

Теми на семинара:

За водещата:

Чандраканти (Даниела Генова) практикува Васту и Аюрведа принципи повече от 25 години, през които е помогнала на много хора да променят живота си и да осъществят мечтите си.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 17 март (неделя), 12:00 - 14:00 ч.

Вход за участие: 17 лв.

Send Email