Начало » Събития » Семинари » Васту като средство за промяна на съдбата. Домът е силата на жената.

Васту като средство за промяна на съдбата. Домът е силата на жената.

Send Email

На 31 януари, вторник, от 19:00 часа до 20:30 часа в здравословен център Vita Rama, Чандраканти (Даниела Генова) ще изнесе лекция на тема „Васту като средство за промяна на съдбата. Домът е силата на жената.“

Васту е древна ведическа наука за подредба на заобикалящия ни свят в хармония с реда във вселената. 

Какво представлява лекцията?

Ще ви разкрие една нова реалност, породена от познаването на древните принципи за благоприятна енергийна подредба на заобикалящата среда. Васту носи желаните промени в живота, които ще ни направят щастливи. Тя е вселенска наука за същността на космическата ни връзка с небесните тела, тяхното влияние върху домовете ни и как всичко това може да помогне за промяна на съдбата в желаната посока.

Какво ще научите по време на лекцията?

По време на лекцията ще разгледаме Васту Пуруша Мандала и как тя работи за балансиране на средата, както и защо жените имат дарбата да променят съдби чрез вроденото си чувство за създаване на уют в дома. 

Каним ви да присъствате на това вълнуващо събитие, което може да ви покаже нови посоки в живота. 

Кой е нашият Лектор?

Чандраканти (Даниела Генова) практикува Васту и Аюрведа принципи повече от 25 години, през които е помогнала на много хора да променят живота си и да осъществят мечтите си.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 31 януари, 19:00ч.
Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email