Начало » Събития » Семинари » "Усети любовта по аромата" - ароматерапия уъркшоп с Каля Иванова

"Усети любовта по аромата" - ароматерапия уъркшоп с Каля Иванова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на ароматерапия уъркшоп "Усети любовта по аромата" в Здравословен център Vita Rama на 3 февруари (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 11:00 до 13:00 ч. Водеща ще бъде Каля Иванова.

Ще имате възможност да се потопите в света на ароматерапия и да научите повече за ползите от ароматерапията върху нашето тяло и ум. Поканили сме Каля Иванова, която е ароматерапевт, за да ви разкаже за безопасната употреба на етеричните масла и как да ги използвате с цел подкрепа на имунитета, хормоналния баланс и възстановяване на жизнената сила.

В месеца на любовта и виното сме избрали тема за любов първо към себе си чрез грижа за здравето, баланс на сърдечна чакра и хармонизиране на ароматите. Ето и кои теми ще разгърне Каля Иванова пред вас: 

  • Какво е ароматерапията и как действат етеричните масла на нашия организъм? 
  • Как да използваме етерични масла безопасно и ефективно и каква е разликата между различните етерични масла? 
  • Как да постигнете хормонален баланс и да се справите с негативните емоции? 
  • Как да подобрите фокуса и концентрацията си и да контролирате стреса?
  • Как да си осигурим пълноценен сън и добра релаксация?
  • Кои етерични масла са подходящи за баланс на сърдечна чакра и женска енергия, за един незабравим Свети Валентин?

В края на събитието всеки ще може да създаде личен рол он бленд с качествени етерични масла.

За кого е подходяща ароматерапията?

Ароматерапията е подходяща за всички, които се интересуват от здравословен стил на живот и търсят натурални решения в грижата за здравето и емоционалния баланс. Тя е подходяща и за всички, които обичат нови запознанства и искат да се потопят в света на ароматерапията.

Какви са ползите от ароматерапията?

Ползите от ароматерапията включват подобряване на настроението, повишаване на енергията, намаляване на стреса, подпомагане на имунната система и постигане на хормонален баланс. Тя може да допринесе и за подобряване на качеството на съня, фокуса и концентрацията, както и за контролиране на негативните емоции.

Кои е нашият водещ?

Каля Иванова е сертифициран ароматерапевт и член на международната асоциация по холистична ароматерапия NAHA. Нейният фокус е насочен към изграждането на здравословна рутина и превантивна медицина чрез натурални решения. Етеричните масла са и помогнали да постигне добър емоционален и хормонален баланс, да се раздели с над 14 излишни килограма и да се справя със сезонните неразположения без употребата на химични медикаменти. Чрез рутината, която създава за себе си помага на стотици нейни клиенти от различни възрастови групи.

Цена за участие: 70 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 3 февруари (събота), 11:00 - 13:00 ч.

Send Email