Начало » Събития » Семинари » "Управление на стреса" - Антистрес техники за съвременния човек

"Управление на стреса" - Антистрес техники за съвременния човек

Send Email

Чувствате ли се стресирани?

Усещате ли тялото си стегнато, а мислите - препускащи? Това е нормално и все по-често срещано в съвременния забързан свят. Но какво е стресът и най-важното - как да се справим с него?

Стресът е вградена реакция на тялото и ума, когато трябва да се справим с повече, отколкото сме свикнали. Той ни мобилизира. Стресът може да помогне, ако трябва да работим усилено или да реагираме бързо. Например, може да ни помогне да спечелим състезание или да завършим навреме важен проект. Но ако стресът се случва твърде често или продължава твърде дълго, той може да има редица отрицателни ефекти.

За да намерим решение на тези въпроси, подготвихме практичен семинар, който да Ви помогне в напрегнатото ежедневие.

За кого е този семинар?

За всеки, който иска да работи върху уменията си за справяне със стрес.

Какво ще научите в този семинар?

В рамките на 2 часа ще разгледаме кои са биологичните причини за възникване на стреса, ще споделим основни техники за справяне със стреса и ще обменим индивидуални съвети и решения.

Кой е нашият Водещ?

Надежда Савова е консултативен психолог, треньор по емоционална интелигентност и организационен консултант с богат опит в международна среда. Обученията й са както практични, така и научно обосновани, поднесени достъпно с щипка хумор.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 22 април, 13:30 - 15:30 ч.
Вход за участие: 18 лв.

Местата са ограничени!

Send Email