Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Цветослава Динова

Цветослава Динова

Send Email

„Нашият син 10 години страдаше от астма, алергичен ринит, хроничен бронхит, проявяваше хранителни и медикаментозни алергии, които не можехме да контролираме със стандартното лечение, а дори напротив - състоянието му се влошаваше.
Дълги години търсихме и преминахме през доста алтернативни методи на лечение, но резултатите не бяха никак задоволителни.
Ежедневието ни беше прекалено напрегнато и изпълнено с много стресови ситуации, вследствие на които бяхме изключително изнервени, раздразнителни, объркани и изгубили вяра във всичко и всеки... Качеството ни на живот беше влошено.

На 26 юли 2014 г. цялото семейство се включихме в програма “Детокс” на Здравословен център Vita Rama в Емона.
Престоят ни в Здравословния център беше едно невероятно изживяване!
Никъде не бяхме срещали такъв професионализъм, съчетан с лоялност и разбиране......и не само това, а лекарството беше нашата храна.
Резултатите, които постигнахме бяха доста над очакванията ни. Детето ни има огромен напредък – липсват страшните нощни астматични пристъпи, алергичният ринит и повечето алергии. Това доведе до намаляване на стреса и успокояване на нервната система на всички.
След нашият престой мислите и чувствата ни коренно се промениха. Започнахме да възприемаме хората, природата и храната по различен начин. Освободихме се от страха. Освободихме се от предразсъдъците си и стария си начин на живот. Изпълнихме се с позитивно мислене, любов и щастие. Намерихме хармонията...
Пречистени, щастливи и уверени сме в успеха.

Изключително благодарни сме на целия екип на Vita Rama. Те събудиха нашето съзнание за осъзнат и здравословен начин на живот. Изпълниха ни с вяра и надежда. Продължаваме да поддържаме връзка с тях. Тази връзка за нас e много е важна. Те ни мотивират да продължаваме напред и да се развиваме.
Много съм горда от факта, че успяхме да следваме здравословните си хранителни режими и след престоя си в Здравословен център Vita Rama и това е вече нашият естествен начин на живот.
Постоянно препоръчвам Здравословен център Vita Rama на роднини, приятели, колеги и всички, които са изгубили здравето и себе си, някъде в забързаното ежедневие на “цивилизацията”. Трябва всеки да разбере, че храната лекува!!!”

Цветослава ДиноваSend Email