Начало » Събития » Семинари » Стратегии за справяне със стреса с Анастасия Манлихер

Стратегии за справяне със стреса с Анастасия Манлихер

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на лекция "Стратегии за справяне със стреса" с водещ Анастасия Манлихер на 30 септември от 13:00 ч. във Vita Rama йога студио!

За кого е тази лекция?

Тази лекция е за всички, които се интересуват от управлението на стреса и искат да научат техники и подходи за справяне с него.

Какво представлява лекцията?

Лекцията представлява двучасово събитие с теоретична и практическа част, в което ще бъдат представени техники и подходи за управление на стреса. В теоретичната част ще се разгледат теми като:

Практическата част ще е базирана на кратки, леки упражнения, които можете да прилагате в ежедневието при различни ситуации на:

Какви са ползите от лекцията?

Ползите от лекцията включват научаване на методи и техники за справяне със стреса, разбиране на влиянието му върху организма и психиката, както и информация за храни и подходи, които могат да помогнат в регулирането на нивата на стрес.

Как да се облечем?

Цялата сесия ще е в лекционна среда, но е добре да облечете меки дрехи, които да не стягат отделни части от тялото ви. Освободете се и от часовниците, гривните, стягащите колани и други подобни за тази среща. Това ще е важно за практическите упражнения.

Кой е нашият Водещ?

Анастасия Манлихер е с докторска степен по Здравна психология и психосоматика. От ученическите си години започва да се занимава с йога и търси пътища за духовно развитие и себеусъвършенстване. Тя води групови и индивидуални релакс сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г.

В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Като част от бакалавърската си степен по психосоматика изучава детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, неврология, педиатрия и кинезиология. В подходите си на работа, Анастасия съчетава постиженията на съвременната наука с древното познание за тялото, духа и душата.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)
Дата и час: 30 септември, 13:00 ч.
Продължителност: 120 минути
Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email