Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Стоян Радев - семейна почивка с деца

Стоян Радев - семейна почивка с деца

Send Email

Как разбрах за Vita Rama

Баща ми беше идвал преди мен. Той имаше здравословни проблеми. Аз нямам здравословни проблеми, но много ми хареса още първия път, в който посетихме Център за здравословен живот Vita Rama през лятото на 2017 г. В Емона. Много ни харесва на цялото семейство: на жена ми, на децата също.

Семейната почивка

Традиционният начин на почивка вече не е за нас. Vita Rama за нас е нещо ново, което не мислим да спираме. Най-много ни впечатли организацията на почивката и всеотдайността на целия екип. Цялата програма много ни харесва. Посещавали сме лекциите поне по 2-3 пъти. Ако ги забравим, си ги припомняме при всяко ново идване.

За йогата

Мога да кажа, че първите пъти ми беше много трудно по време на йога упражненията, нямах търпение да свършат. Сега имам чувството, че мога да направя две последователни практики, без да изпитам затруднения.

Храната

Храната е много разнообразна, предимно от български произход. Но любимото ми ястие е лазанята. Децата харесват всичко, което им сервираме и хапват с интерес. Даже ми прави впечатление, че като идат при баба им и дядо им и те им сервират някоя храна с месце, остават месото и изяждат зеленчуците.
Мотивирани сме да продължим по същия начин, защото сме много доволни от резултатите. Но единственият начин е да се продължи с хранене по системата на Vita Rama, това е със съмишленик вкъщи, както е например жена ми при нас и тя да е на същото мнение и да се храни по същия начин. Просто сама птичка пролет не прави. Доволни сме и резултатите са положителни.Send Email