Начало » Събития » Семинари » "Скъпоценни и полускъпоценни кристали във Васту" - работилница за Васту бижута от кристали за корекция с Чандраканти

"Скъпоценни и полускъпоценни кристали във Васту" - работилница за Васту бижута от кристали за корекция с Чандраканти

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на семинара "Скъпоценни и полускъпоценни кристали във Васту" - работилница за Васту бижута от кристали за корекция със специалното участие на Даниела Генова - Чандраканти на 21 април (неделя) от 14:00 - 16:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

За Васту

Ведическата наука Васту (Същност) разкрива една нова реалност, породена от познаването на древните принципи за благоприятна енергийна подредба на заобикалящата среда. Васту носи желаните промени в живота, които ще ни направят щастливи. Тя е вселенска наука за същността на космическата ни връзка с небесните тела, тяхното влияние върху домовете ни и как всичко това може да помогне за промяна на съдбата в желаната посока.

Васту и кристалите

Васту използва кристали, съответстващи на личната конституция на индивида, според Аюрведа, както и такива за засилване на различни ефекти върху финото тяло, превенция и лечение на различни здравословни проблеми, за  противодействие на неблагоприятните планети в хороскопа.

Приложение

Полускъпоценните и скъпоценни камъни могат да се прилагат както външно, така и вътрешно, но тяхното влияние ще се усили многократно, ако въздействаме на тялото едновременно и с подходящи процедури: масажи, йога асани, пранаяма, мантра медитация и т.н. Васту ни съветва да се възползваме от всички известни методи, за да имаме наистина добър и траен ефект.

За водещата:

Чандраканти (Даниела Генова) практикува Васту и Аюрведа принципи повече от 25 години, през които е помогнала на много хора да променят живота си и да осъществят мечтите си.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 21 април (неделя), 14:00 - 16:00 ч.

Вход за участие: 30 лв.

Send Email