Начало » Събития » Семинари » "Силата в твоята слабост" - Кундалини практика за жени с Валерия Сармина

"Силата в твоята слабост" - Кундалини практика за жени с Валерия Сармина

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на на Кундалини практика за жени "Силата в твоята слабост" в Здравословен център Vita Rama на 22 февруари (четвъртък), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 18:00 до 19:30 ч. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Когато работим със своето съзнание и тяло, откриваме скрития потенциал в себе си и постигаме възнамерените цели.

Практиката е насочена към връзката ни с най-важните мъже в нашия живот (втората половинка, баща, син, брат). Хармонизиране на енергията и връзката с противоположния пол, освобождаване от деструктивни енергийни връзки и психоемоционални блокажи, които често ограничават качеството на живота ни и изразяването на нашата истинска същност. Практиката ще наблегне на сърдечния център и мека, приемаща женска енергия.

Какви са ползите от практиката?

Ползите от практиката включват хармонизиране на енергията, освобождаване от деструктивни енергийни връзки и психоемоционални блокажи, както и по-голямо изразяване на истинската същност и женственост.

Какво да носим?

Препоръчително е да носите удобни дрехи, а по желание може да прибавите бижута за зареждане на енергията и маска за очи.

Кои е нашият водещ?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

"Мисията ми е да свържем духовното и подсъзнателното ни с материалното, и осъзнато, в един баланс, да следваме мечтите и целите си. Меко и резултатно.
С внимание към духа и тялото ни, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота ни"
«Любящо утвърждавам, приемам и високо ценя».

Цена за участие: 17 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 22 февруари (четвъртък), 18:00 - 19:30 ч.

Местата са ограничени.

Send Email