Начало » Събития » Семинари » Целодневен семинар "Здрав имунитет и емоционален баланс"

Целодневен семинар "Здрав имунитет и емоционален баланс"

Send Email

Специалистите на Здравословен център Vita Rama са подготвили за вас един вълнуващ пролетен целодневен семинар, посветен на здравия имунитет и емоционалния баланс. Освен богатата лекционна програма, която да събуди умовете ни, сме се погрижили и за вкусна феерия от здравословни храни. 
 

ПРОГРАМА

08,45-09,15 часа – Здравословна закуска
09,15-10,45 часа – Дихателна практика и лекция: „Да подобрим имунитета си чрез двигателна активност” с Тодор Тодоров
11,00-12,30 часа – Лекция: „Храненето предопределя ефективността на имунната ни система” със Слави Славов
12,30-13,30 часа – Здравословен обяд с 5-степенно меню
13,30-15,00 часа – Лекция: „Цялостни програми за здраве, адекватен имунитет и хармония с околната среда“ с д-р Димитър Пашкулев
15,15-16,30 часа – Лекция: „Спокойствие, оптимизъм и благополучие или как да отработваме стреса” с Надежда Савова

Нашите лектори ще представят програми с цялостен подход към здравето, с които не само ще пробудят, но и предложат дългосрочни механизми за поддържане на добро телесно, умствено и духовно благосъстояние.

ТЕМИ

Хранене и цялостен подход

Ще научите кое хранене ефективно подобрява имунитета от нашия нутриционист Слави Славов. Цялостна програма за здраве, адекватен имунитет и хармония с околната среда ще ви представи с безценните си знания за природните източници д-р Димитър Пашкулев.

Управление на стреса

Накъде към силен имунитет, ако не управляваме добре ежедневния си стрес?
В конкретни техники за спокойствие, оптимизъм и благополучие ще ни въведе Надежда Савова, обучител и фасилитатор в управлението на ефективност, време и стрес.

Дихателни и двигателни практики

Всеки знае, че добрият имунитет се балансира чрез техники за дишане, както и двигателни активности. Благодарим на един от най-добрите йога преподаватели Тодор Тодоров, че ще ни слее с живителните сили на пролетта чрез дихателна практика и мотивация за движение.

Заповядайте! Очакваме ви в Здравословен център Vita Rama София, ул. Петър Берон 9 (до НДК), на 14.05.2022 г. от 09 до 16,30 часа!

Такса за участие: 90 лв.
*цената включва 4 лекции, закуска, обяд с 5-степенно меню, папка с материали от семинара, режим за пролетен детокс, карта с намаление за здравословни услуги Vita Rama и още много изненади. 

За повече информация: 0890 90 59 90; info@vitarama.bg.

Побързайте! Местата са ограничени!

Send Email