Начало » Статии » Храни и добавки » Seeking Health - марка с доказано качество!

Seeking Health - марка с доказано качество!

Send Email

Каква е важността на Seeking Health относно здравословния начин на живот и проблемите, свързани с хранителните дефицити и заболяванията?

Seeking health е един от най-добрите примери за фирма, зад която седят истински учени, а не просто пазарни специалисти. Д-р Бен Линч, президентът на компанията е пионер в епигенетичното инженерство, който създава концепции и продукти, които не само стандартно да доставят нужните вещества на организма, но и да влязат в дълбочина и да разрешат проблеми, които са подминавани или се смятат за лечими с медикаментна намеса. Seeking health дава светлина за заболявания като алергии, психични разстройства, сериозни хранителни дефицити, сезонни грипове и инфекции, храносмилателни проблеми и много още. 

Каква е нуждата от включването на хранителни добавки в дневния режим на хранене?

Хранителните добавки са нужни в модерния свят, поради грубото отношение на мега-производство в нашата хранителна индустрия и земеделски отрасъл. Храната, достъпна на хората е в десетки пъти по-бедна на есенциални витамини и минерали, отколкото трябва да бъде. Решението се крие в правилната диета и подход към начин на живот, но неизменно хранителните добавки могат и са спасение за много животи.

Подборът на продукти от тази гама в нашия сайт се състои от най-важните и най-мощни активни суплементи, които са способни осезаемо да променят здравето на хората. Магазинът не предлага излишни продукти, като ние залагаме на качество пред количество. За най-добри резултати се препоръчва консултация със специалист, който на база кръвни и генетични изследвания да определи кои хранителни добавки покриват индивидуалните ви нужди.

Какви са предизвикателствата при избора на хранителни добавки в среда, където пазарът е пренаситен с продукти и обещания?

Пазарът е затрупан с хиляди производители, които обещават едно и също - решение на проблемите на потребителя. Прекалено големият избор създава бял шум около правилния избор на продукти, особено когато говорим за здравни услуги, диета и хранителни добавки. Необходимостта или в друга крайност - желанието за магически и нереалистични резултати продават обещания, които много често са дело изцяло на маркетинг. Масово използваните съставки нямат ползи за здравето или ако имат са изключително минимални.

Хранителните добавки не се следят и контролират от държавата, така както фармацевтичните продукти и затова човек трябва да разчита на други начини за доказване на качеството. Затова съществуват независими организации, които се занимават с производствен контрол и издават сертификати за качество. Независимата сертификация (от необвързанa с производителя организация като NSF) гарантира за стандарт на качество, който продуктите трябва да покриват. От извличането на веществата, тяхното добиване и синтезиране, до пакетиране, тестване за замърсители и доказване на свойствата. В безкрайния океан от решения на проблеми, където човек може да се загуби сред неимоверните обещания и титли, рядко се срещат качествени хранителни добавки. Затова във Vita Rama, нашите специалисти подбират собственоръчно суплементите, които предлагаме, за да можем да гарантираме на клиентите си желаните резултати.

Вижте най-продаваните и ефективни хранителни добавки с марка Seeking Health в Био здравословен магазин Vita Rama:Send Email