Начало » Събития » Семинари » Сътвори "Мандала за ИЗОБИЛИЕ” (според датата на раждане) - медитативна практика с Гергана Гаджева

Сътвори "Мандала за ИЗОБИЛИЕ” (според датата на раждане) - медитативна практика с Гергана Гаджева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на медитативната практика Сътвори "Мандала за ИЗОБИЛИЕ” (според датата на раждане) с Гергана Гаджева на 18 май (събота) от 12:00 - 14:30 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Какво представлява практиката?

Медитативна практика, която има силата да намали стреса, предоставяйки на ума ни възможност да се отпусне, чрез творческия процес. На санскрит думата “мандала” се превежда като “кръг – обиколка” или “завършване” и представлява единството, хармонията и безкрайността на Вселената.

 Мандала е геометрична, кръгла форма на изкуство, която има духовно и символично значение в различни култури, особенно в индуизма и будизма. 

Мандалите често се използват като инструмент за медитация, съзерцание и духовна практика. Смята се, че създаването или фокусирането върху мандала, помага на хората да постигнат състояние на вътрешно спокойствие, баланс и връзка с по-високо съзнание. 

Мандала е мощен инструмент и врата за подобряване на психичното и физическото здраве.

Какви са ползите от практиката?

Докато се потапяме в процеса и рисуваме специфични шарки с ритмични движения, в нас се появява усещане за спокойствие и релаксация. Практикуването и рисуването на мандала предлага множество ползи, които допринасят за цялостното ни благосъстояние:

За Водещата:

Гергана Гаджева е лечител на рода - терапевт, звуковотерапевт и сертифициран специалист в Нейрографика. 

Родовата терапия открива и лекува заплитанията и травмите в рода, помага да намерим своето място, задачи, призвание.  Осъзнато да направим промяна и да променим житейския си път. Променяйки себе си, променяме и въздигаме и рода.

Нейрографика е нов метод, който от няколко години се практикува в България. Това е метод за трансформиране на реалността, дълбоко потапяне в себе си и пренастройване на вътрешния фокус.

Звукотерапията е метод на лекуване чрез звуковите вибрации на различни холистични инструменти, като тибетски пеещи купи, кристални купи, гонг, чан-коши, флейта, звънчета, цимбали и др.

Къде: ул."Петър Берон" 9 (до НДК)

Дата и час: 18 май (събота), 12:00 - 14:30ч.

Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email