Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Росица Каменова - отслабване и детокс

Росица Каменова - отслабване и детокс

Send Email

Как научих за Vita Rama?

За Vita Rama научих от мои приятели, които миналата година са идвали в Център за здравословен живот Vita Rama и споделиха доста добри резултати от престоя си. Разказаха ми, че имате много интересни неща, които предлагате на своите гости.


Какво ми направи най-силно впечатление

Интересът ми се прикова още от първия ден. Първо, разбрах, че тук има една цялостна програма. Не са само лекции за здравословно хранене. Слави, Ленко и целият екип, който е създал Vita Rama са помислили за всичко. Затворили са един цикъл от водна гимнастика, йога упражнения, лекции за духовно израстване, лекции за хранене. И целият този цикъл дава наистина добри резултати. Тук забравих да спомена и масажистите, които са невероятни като професионалисти.

Кулинарната работилница

Изключително приятно изненадана бях и от техните кулинарни вечери. Направиха кулинарна презентация, за да могат да ни научат като посетители как да си приготвяме храната. Не скриха своите рецепти, не скриха нищо, напротив, раздадоха цялото си знание на хората. Как, по какъв начин да си приготвят храните. Вечерта беше изключително забавна, защото това, което сготвихме, на финала си изядохме.

Лекциите

Всичките беседи, които се предлагат, обогатяват много повече, от това, което си мислиш, че знаеш. Здравето е една неразделна част от живота на хората, но за голямо съжаление, в това забързано ежедневие не обръщаме достатъчно внимание на това и на много други неща. Прибягваме до хапчета, прибягваме до лекарски съвети, които невинаги са с най-доброто намерение.

Резултатите, хората и екипа

Най-добре постигнатият резултат. Вече мога смело да кажа, че след този едноседмичен престой, за мен тази фирма означава много. Този екип, това семейство означава много!

Vita Rama те учат как да живееш, как да се храниш, как да общуваш и как да бъдеш по-духовно извисен.
Направи ми впечатление, че Vita Rama посещават много хора на различни възрасти. Имаше много млади семейства с малки деца. За мен е едно голямо удовлетворение да видя как майките си възпитават децата в едно правилно израстване.

Благодаря на Vita Rama, че са ми дали шанса да посетя това място и да се убедя, че при тях нещата не са фалшиви. Пожелавам Центъра да се разрасне до такава степен, че да стане световноизвестен!Send Email