Начало » Събития » Семинари » "Родова хармония" - работилница-беседа с Гергана Гаджева

"Родова хармония" - работилница-беседа с Гергана Гаджева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на работилница-беседа "Родова Хармония" с Гергана Гаджева на 6 април (събота) от 11:00 - 13:00 ч. в Здравословен център Vita Rama на ул. "Петър Берон" 9!

Какво наследяваме от предишните поколения?

Как живота на предците ни влияе?

Да познаваш рода си, означава да откриеш себе си.

Какво представлява практиката?

Практиката представлява беседа на тема „Родова хармония“ и медитация. С помощта на нейрографика и рисуване ще изследваме „Родословното дърво“ и ще се свържем и получим благословия от предците.

Науката за Родовото знание и Родологията ни дават отговори и насоки към промяна чрез действия.

За кого е подходяща практиката?

Практиката е за всички, които проявяват интерес към корените си и искат да изследват влиянието на предците върху своя живот.

Какво ще научите?

За Водещата:

Гергана Гаджева е родов терапевт от школата на Росица Гергова. И сертифициран специалист в Нейрографика. Това й дава правото да ползва метода в работата си.

Родовата терапия открива и лекува заплитанията и травмите в рода, помага да намерим своето място, задачи, призвание.  Осъзнато да направим промяна и да променим житейския си път. Променяйки себе си, променяме и въздигаме и рода.

Нейрографика е нов метод, който от няколко години се практикува в България. Това е метод за трансформиране на реалността, дълбоко потапяне в себе си и пренастройване на вътрешния фокус.

Къде: ул."Петър Берон" 9 (до НДК)

Дата и час: 6 април (събота), 11:00 - 13:00ч.

Вход за участие: 25 лв.

Местата са ограничени!

Send Email