Начало » Събития » Семинари » Рейки душ с “Oura Love” – Радка Тишелова

Рейки душ с “Oura Love” – Радка Тишелова

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на специалната терапия "Рейки душ" с "Oura Love" - Радка Тишелова в Здравословен център Vita Rama на 27 април (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 17:00 до 17:45 ч.

Какво представлява Рейки душ?

Това е групова реласкираща терапия за отпускане и възстановяване, за лесно справяне със стреса и за профилактика от последствията от натовареното ежедневие. Рейки душът представлява техника, подходяща за всеки, независимо на кое ниво на Рейки е. Техниката активира естествено намиращата се в тялото енергия чрез абсорбирането на Рейки енергията под формата на душ.
Методът може да се използва за освобождаване и очистване от стреса, гнева, страха и напрежението.
Представете си как тази енергия облива цялото тяло, подобно на душ, който очиства всички негативни мисли, чувства и емоции.
Рейки душът е изключително полезен не само за духовното, но и за здравословното състояние. Препоръчително е да се прави на спокойно, уютно и удобно.

За Рейки:

Рейки е хилядолетна тибетска методика за подобрява и психическото и физическото състояние на човек и може да бъде допълваща терапия към всеки вид лечение. На японски "Рей Ки" означава "Всемирна Жизнена Енергия" - енергия, която прониква във всичко и навсякъде. Тя се концентрира в енергийните центрове (чакри) на тялото и може да бъде насочена за лечение, възстановяване и балансиране на цялостната енергетика на организма. Практиката Рейки е съставна част от алтернативните терапевтични практики, признати от МЗО (Международната Здравна Организация).

Какви са ползите от Рейки?

За Водещата:

„OURA LOVE“ е псевдонимът на българската писателка Радка Тишелова, автор на книгите "Пчелата- 1 и 2" и "Докосване".
От дете тя се увлича по невидимият свят, осъзнавайки, че не сме само тяло, а има още нещо, което е в основата на нашето съществуване.
От ранна възраст Радка разбира свръхестествените си способности и лекува хората просто като игра. По-късно осъзнава, че не само тялото трябва да се лекува, но и душата. След много обучения става преподавател към Института за вътрешни науки, основан в Австрия, за да учи хората как сами да си помагат и как да отработват кармичните си уроци. Рейки Мастер е от 2005г. По време на Ковид кризата провежда Рейки терапия, заедно с други терапевти за възстановяване след боледуване.

Също така, Радка Тишелова е дипломиран праничен лечител. Основател на собствена енергийна гимнастика за хора с наднормено тегло и заболявания, които искат да възстановят здравето си. Провежда Регресии и Лечебни медитации. VIP Рейки Терапията, която практикува е метод, насочен към индивидуалните нужди на човек.

Рада Тишелова е Директор PR и Реклама към Списание 8.

Цена за участие: 20 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 27 април (събота), 17:00 - 17:45 ч.

Местата са ограничени.

Send Email