Начало » Система Vita Rama » Помогнахме на » Ралица Стефанова - бременност и женско здраве

Ралица Стефанова - бременност и женско здраве

Send Email

Програмите на Vita Rama

За първи път дойдох в Център за здравословен живот Vita Rama преди около 4-5 години и оттогава гледам да посещавам програмите всеки сезон по възможност. Те са две. Зимната е на Пампорово, лятната е на Емона. И опитвам да се включвам и на двете места, за да мога два пъти годишно да балансирам и себе си, и здравословното състояние.

Как ми се отразява престоят във Vita Rama

Тук събирам сили, за да мога да продължа след това ежедневието си в средата, в която по принцип живея и работя. Разбира се, за всеки е много трудно да поддържа нещата, които е научил тук и да следва всички съвети. Но с всяко следващо идване усещам как ми става все по-лесно и нещата действително се променят.

Как Vita Rama ми помогна да се справя със здравословните си проблеми

Миналата година се включих отново в зимната програма на Vita Rama, тук на Пампорово. Този път обаче целта ми не беше почивка, а действително имах здравословен проблем. Беше свързан с гинекологичната част, имах образувание, което трябваше да се оперира. Аз реших да опитам, да използваме всички възможни знания и похвати, за да не стигна до операция, тъй като имах желание и нагласа за още едно дете. А знам че всяка операция всъщност би могла да затрудни това или да го направи невъзможно.

Следвах стриктно насоките, които специалистите на Vita Rama ми дадоха. Върнах се в София, продължих да живея и работя по същия начин, но запазих всичко, което бях получила тук като съвети, с цел да излекуваме този проблем.

Действително два месеца по-късно, когато си направих изследвания, видях че образуванието вече го няма. Явно в резултат на детокса и пълното пречистване, което комплексно получих тук, няколко месеца по-късно забременях. Сега очаквам вече второто си дете, което живот и здраве трябва съвсем скоро да се появи.

Екипът на Vita Rama

Отношението към всеки един човек, колкото и голяма да е групата, е индивидуално. Екипът на Vita Rama създава една атмосфера на взаимопомощ и желание да дадеш и да помогнеш.

Тук осъзнах и още нещо: всички ние трябва да сме готови да можем да вземем това, което ни дава екипът на Vita Rama, защото цялото това знание, цялата тази добронамереност, желанието за това да помогнеш и здравословно и психически на човек не би могло да даде 100% резултат, ако самите ние, които идваме тук, не сме отворени да го поемем действително с доверие и с отворено сърце и ум.

Любими занимания от програмите

Нямам любимо нещо от програмата, защото абсолютно всяко нещо ми е любимо и не мога без него. За мен целостта и добрите резултати са именно в добрата комбинация между всеки един елемент. Като започнем от храната, за която трябва един период на възприемане около ден два-три, защото там няма мазнина, няма сол. След това вече човек осъзнава колко по-добре е да се храни здравословно и просто отказва да приеме тежки и вредни храни дори и когато се върне в обичайната си среда.

Всеки път се връщам тук, в програмите на Vita Rama с огромно удоволствие. И в момента, в който си тръгна чакам следващата, за да дойда пак!Send Email