Начало » Събития » Семинари » “Пробуждане на женската енергия” - Коледен женски ритрийт

“Пробуждане на женската енергия” - Коледен женски ритрийт

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на последния за годината градски ритрийт на тема “Пробуждане на женската енергия” на 16-ти декември (събота) от 9:00 до 17:00 ч. в Здравословен център Vita Rama, ул. "Петър Берон" 9, до НДК!

Коледният женски ритрийт е прекрасна възможност да се отдадеш на грижа за себе си и да се насладиш на вълнуващо пътешествие в света на женската енергия и обновление, преди суматохата на коледните празници.

Очаквай ден изпълнен с вкусна храна, нови приятелства, практически уроци за самомасаж, вдъхновяваща сесия по хормонална йога, релаксация с тибетски купи,  практиката  „Сезоните в мен” и още!

Този коледен женски ритрийт е твоята възможност да се погрижиш за себе си преди празниците, да възстановиш енергията си и да откриеш нова перспектива за личното си развитие в хармония с приближаващата нова година.

Дарете се с този подарък на спокойствие и обновление, докато се подготвяте за радостта и вълнението на предстоящите празници.

ПРОГРАМА

09:00 - 10:30 - Хормонална йога с Владислава Биковска

10:30 - 11:00 - Закуска, включваща сладкиш от витрината на ресторант Vita Rama, придружен от чай или кафе 

11:00 - 12:30 - Лекция и практическа част за самомасаж специално за жени - Силвия Митрева

12:30 - 13:30 - Обяд, включващ салата, дресинг, супа, хляб и основно зърнено или основно бобово ястие от ресторант Vita Rama

13:30 - 15:00 - Релаксация с тибетски купи с Александрина Стоянова

15:00 - 15:15 - Пауза

15:15 - 17:00 - „Сезоните в мен“с Гергана Гаджева
 

РЕГИСТРАЦИЯ

Цена за участие118 лв.

Къдеул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 16 декември (събота), 9:00 - 17:00 ч.

Цената включва:

Местата са ограничени: до 15 човека!

Резервирай

ПОВЕЧЕ ЗА ПРАКТИКИТЕ:

Хормонална йога с Владислава Биковска

Хормоналната йога терапия (ХЙТ) е йога практика, разработена от Дина Родригес, йога терапевт от Бразилия. Практиката включва определени йога пози (асани), дишане (пранаяма), енергийни техники и визуализация.

Хормоналната йога терапия е естествена техника, която не използва лекарства или препарати. Включва определен набор от упражнения, които са динамични, и съчетани с дишането целят масажиране на органите и стимулиране на жлезите. Основната цел на практиката е да реактивира метаболизма, жлезите и хормоналното производство. Хормоналната йога терапия премахва всички симптоми, предизвикани от ниското производство на хормони, като горещи вълни, проблеми със съня, главоболие и мигрени, проблеми с щитовидната жлеза, яйчниците, проблеми с теглото, проблеми със забременяването, остеопороза, атеросклероза, емоционални състояния и много други.

Практиката е насочена към всяка жена, независимо от възрастта, която иска да запази и поддържа здравето и младостта си. Разработването на хормоналната йога терапия е подкрепена от дългогодишни медицински изследвания и е с доказана ефективност.

Лекция и практическа част за самомасаж специално за жени със Силвия Митрева

Релаксация с тибетски купи с Александрина Стоянова

Ще си тръгнете от тук заредени с настроение

Готови ли сте:

Ако отговорът е "Да", то тогава ви каня на нещо много мощно, изцерително и зареждащо. Именно на ритуал за повишаване на нашата женска сила и творческа енергия.

Срещата ни ще бъде с продължителност от час и половина и ще включва:

Задаване на намерение и цел

Релаксация под звуците на тибетски купи и чан коши – звуците и вибрациите на музикалните инструменти повлияват благоприятно на настроението, мозъчните вълни, нервната система и на тялото. Подпомагат процесите на регенерация, изчистване, зареждане и лечение.

Възможност за споделяне на изживяното и обратна връзка

Ангелски карти-всеки един от присъстващите тегли една произволна карта,която се приема,че е послание от Ангелите.

Още ползи от практиката:

За практиката е необходимо да имате шал/маска за спане,с цел да си завържете очите.

"Сезоните в мен" с Гергана Гаджева

Този час ще ви пренесем в свят на чудеса. Гери носи в себе си светлина и заряд, с които ще ви извади от напрегнатото ежедневие и ще ви потопи в красотата на нейрографиката. Нейрографика е нов метод, който от няколко години се практикува в България. Това е метод за трансформиране на реалността дълбоко потапяне в себе си и пренастройване на вътрешния фокус.

Как се случва това?

На базата на лични впечатления от минал опит, които мозъкът използва и складира като ресурс, посредством невронни връзки и мрежи, запаметява като автоматични програми и модели на мислене, които впоследствие стават поведение и начин на живот.

Какво се случва, когато рисуваме?

Дълбок процес, който през удоволствието на рисуването моделира впечатленията, мислите, навиците и... живота.

Какво да очакваме по време на практиката?

Кои са нашите водещи?

Интересът на Владислава Биковска към лечебни практики и поддържане на здравето започва още в детските й години, когато мечтае да стане лекар. Макар и да поема по друг професионален път, този интерес не изчезва, а продължава и задълбочава, когато открива йога и разнообразни енергийни практики преди повече от 12 години. В последствие завършва курс към НСА за спортен, класически масаж, Суджок и лимфодренажен масаж. В момента изучава приложна кинезиология и енергийна медицина. Също така е и преподавател е по класическа хатха йога и йога за деца; сертифициран обучител по хормонална йога терапия. Вярва в  холистичния подход към здравето и продължава да посещава различни курсове, свързани както с физическото, така и с ментално и емоционално здраве.
 

Силвия Митрева завършва следдипломна квалификация в НСА Васил Левски през 2020г. след дългогодишна кариера в сферата на медии, маркетинг и реклама. От тогава развива и затвърждава уменията си в сферата на кинезитерапия, източни масажни техники, класически и дълбоко тъканен масаж, корейски масаж Коруги, антицелулитни техники и др.  Налага се като един от най - успешните терапевти в София, демонстрирайки индивидуален подход, отношение и разбиране към нуждите на всеки клиент.

“Желанието ми да обогатя себе си с повече познание за връзката и между физическото и духовното, за методите на лечение на духа и тялото чрез грижа за тленото, ме доведоха до пълна промяна в кариерния ми път. От 2020 г. насам откривам всекидневно удоволствието в това да помагам на другите и да изграждам устойчиви взаимоотношения с моите клиенти, чрез индивидуален подход, разбиране и лечение на всеки един приятел, с който ме среща практиката ми. Осъзнаването, че чрез грижа и любов към физическото можем да лекуваме и духовното е едно от най-ценните за мен и ще се радвам да споделя с вас моя опит.“

Александрина Стоянова е йога учител, преминала обучения в различни системи като Хатха и Ин йога, както и Интерактивна йога за деца. Нейното приключение започва преди повече от 5 години, когато за първи път стъпва на постелката. От тогава практиката става неразделна част от нейното ежедневие. Чрез Йога, Алекс достига до дълбините на вътрешното си познание и се учи да води хармоничен, пълноценен и осъзнат начин на живот.

Тя споделя, че ефект и промяна се постигат чрез постоянство и дисциплина. И чувства, че нейната мисия е да служи и да помага на хората да постигат вътрешен мир, да опознаят себе си и да култивират качества като обич, приемане, смирение, доброта, състрадание.

Гергана Гаджева е сертифициран специалист и това й дава правото да ползва метода Нейрографика в работата си. Гери носи в себе си светлина и заряд, с които ще ви извади от напрегнатото ежедневие и ще ви потопи в красотата на нейрографиката.

Нейрографика е нов метод, който от няколко години се практикува в България. Това е метод за трансформиране на реалността,дълбоко потапяне в себе си и пренастройване на вътрешния фокус.

Send Email