Начало » Събития » Семинари » "Премахване на съзнателни и несъзнателни страхове" - семинар със Сузана Мирчева

"Премахване на съзнателни и несъзнателни страхове" - семинар със Сузана Мирчева

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на семинар "Премахване на съзнателни и несъзнателни страхове" в Здравословен център Vita Rama на 16 март (събота), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 11:00 до 12:30 ч. Водеща ще бъде Сузана Мирчева.

Усещаш ли се скован от обстоятелствата, които те заобикалят? Смяташ ли, че си обречен и просперитетът ти е блокиран? Най-вероятно това е факт, но той е поправим на дълбоко психологично ниво, в чиято основа са закотвени страховете ти - съзнателни и несъзнателни.

Пътят е дълъг, но надежден и минава през осъзнаване и споделяне - именно в такава атмосфера, специалистът Сузана Мирчева - консултативен психолог с дългогодишен опит, деликатно ще те въведе и с нейната подкрепа, както и тази на групата, заедно ще надделеете над личните си страхове. Твоите ще се окажат от помощ на другите, а техните - на теб. Ще минем и на следващия етап след “осъзнаването”, а именно на “трансформирането” - конкретният страх ще бъде заменен с увереност и дълбоко усещане за благодарност.

Следващите срещи ще бъдат надграждащи и твоето присъствие ще бъде - лична мисия към новоосъзнаващите се.

За водещата:

Сузана Мирчева е магистър по консултативна психология с богат дългогодишен опит в много сфери, основните сред които са:

семейно и детско консултиране, консултации на жени, имащи репродуктивни проблеми, както и на бременни дами. Провежда също така нумерологични консултации. Тя е и бахов терапевт, който успешно извежда наяве дарбите и талантите на своите клиенти.

Ежегодно организира терапевтични срещи сред природата, включващи посещение на енергийни места, където хората се сливат с природата и обменят енергия, свързват се със земята, водата, огъня, въздуха - провежда терапия чрез звуците на природата, както и с цветя и растения.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 16 март (събота), 11:00 - 12:30 ч.

Вход за участие: свободен / дарения

При желание от ваша страна може да оставите дарение, за да продължим в мисията си за подобряване качеството на живот с използване на системата Vita Rama.

Send Email