Начало » Събития » Семинари » "Пречистване и освобождаване от деструктивни програми на миналото" - Кундалини йога

"Пречистване и освобождаване от деструктивни програми на миналото" - Кундалини йога

Send Email

Имаме удоволствието да ви поканим на Кундалини практиката "Пречистване и освобождаване от деструктивни програми на миналото" в Здравословен център Vita Rama на 11 януари (четвъртък), ул. „Петър Берон“ 9, до НДК, от 18:00 до 19:20 ч.. Водеща ще бъде Валерия Сармина.

Заповядайте да се потопим в света на женствеността!  Присъединете се към специално организирано събитие, където ще практикуваме уникални ментални и телесни Кундалини техники с експертният гост на йога студио Vita Rama Валерия Сармина.

Когато работим със своето съзнание и тяло, откриваме скрития потенциал в себе си и постигаме намерените цели. Този път ще се фокусираме върху женствеността, освобождаването от отрицателни модели на поведение и възприятие.

Насочим вниманието към възстановяване на женската енергия, създаване на хармония и обновяване на връзката със своята истинска същност.

Водещата е подготвила специална програма, чрез която да влезете в баланс със своята женска природа.

За кого е подходяща кундалини практиката?

Практиката е подходяща за всяка дама, която желае да открие и подобри връзката си със своята женственост. Тя е насочена към освобождаване от отрицателни модели на поведение и възприятие, деструктивни програми на миналото, които често ограничават изразяването на нашата истинска същност. Практиката ще наблегне и на менталната хигиена.

Какви са ползите от практиката?

Ползите от тази практика включват по-добро самочувствие, повишена яснота на ума, намаляване на стреса и тревожността, както и по-добро управление на емоциите. Чрез освобождаване от деструктивни програми на миналото се отваря възможност за нови начини на мислене и реагиране, което може да подобри качеството на живота и взаимоотношенията с околните.

Кои е нашият водещ?

Валерия Сармина преподава Кундалини йога практики. Също така има задълбочени познания интегративната психология. Тя се стреми да покаже как свържем духовното и подсъзнателното с материалното, и осъзнато, в един баланс да следваме мечтите и целите си. С мекота да постигаме желаните резултати. С осъзнатост и внимание да подхождаме към духа и тялото си, без болка, с по-малко грешки и излишни уроци в живота.

Цена за участие: 17 лв.

Къде: ул."Петър Берон"9 (до НДК)

Дата и час: 11 януари (четвъртък), 18:00 - 19:20 ч.

Send Email